Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yazgan, belediye başkanı olarak alacağı maaşı, şehit ailelerine destek amacıyla bağışlama kararı aldığını ifade etti.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi  Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, İtfaiye, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüklerini ziyaret etti.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, mal varlığını açıkladı.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Çünür Mahallesi sakinleri okulların yetersiz kalması sonrası bölgede yeni okullar yapılması talebini Meclise ve...

Isparta

CHP Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan’ın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen üzerinden Ispartaspor yönetimini eleştirmesine yanıt gecikmedi.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il ilçe örgütü ve belediye...

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte Çünür Pazar...

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bu akşam Kanal 32 Ana Haber'de önemli açıklamalar yapacak.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Anadolu Mahallesinde Pazar ziyaretini gerçekleştirdi.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Hastane Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin anısına şehitlik ziyaretinde bulundu, şehitlerimiz için dua etti.

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, CHP il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.