Imam Haberleri

imam haberleri ve güncel imam gelişmeleri, imam ile ilgili tüm video, imam fotoğrafları ve imam haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftar programında, emekli olan Okul Müdürü Mustafa Uz’a plaket takdim edildi.

Isparta

Isparta'da hangi camilerde en hızlı teravih namazı kılınıyor?

Isparta

Isparta Şehit Tevfik Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Kız Meslek Lisesi öğrencileri “Hikayemizin Yerli ve Milli Sesi Mustafa Kutlu” okul...

Isparta

Senirkent'te görevli olan Yeni Camii İmami Zülfikar Aytekin, Adıyaman'a atandı. Aytekin, İlçe Müftüsü İbrahim Kanık'a veda ziyaretinde bulundu.

Isparta

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, İstanbul Fatih Camii İmam-Hatibine yapılan bıçaklı saldırıya sert tepki gösterdi.

Isparta

Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, İstanbul Fatih Camisi İmam Hatibine yapılan saldırı için kınama mesajı yayınladı.

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Isparta

Isparta'da Emekli Cami İmamı ve eski Taekwondo sporcusu Mustafa Yılmaz Hoca, hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Isparta

Isparta’da bazı cami imamlarının Diyanet İşleri Başkanlığında görevli oldukları halde ticari umre organizasyonu yaptıkları iddia edildi.

Isparta

Isparta’nın Çünür mahallesinde eski Berber ve eski İmam’ın nostaljik görüntüleri viral oldu.

Isparta

Mekke Kur’an Kursu'nun yarın yapılacak hafızlık merasimi için ilimize gelen İstanbul Sultan Ahmet Camii müezzin ve imamı, ikindi namazında Mimarsinan...