JANDARMA Haberleri

JANDARMA haberleri ve güncel JANDARMA gelişmeleri, JANDARMA ile ilgili tüm video, JANDARMA fotoğrafları ve JANDARMA haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Gönen ve Eğirdir İlçelerinde çok miktarda kaçak içki ve bandrole el konuldu.

Isparta

Isparta’da Jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara ‘’Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitimi’’ verildi.

Isparta

Isparta'nın Sütcüler İlçesi'ne bağlı Hacıahmetlar Köyü'nde yaşayan İbrahim Tortop'un yakınları, bir süredir kendisinden haber alamıyordu.

Isparta

Isparta'da Merkeze bağlı Kuleönü Kasabası'nda akşam saatlerinde silahlı saldırı meydana geldi.

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı personeli, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi.

Isparta

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, 2023 yılında başvuruları alınan sözleşmeli jandarma uzman erbaş alımı ile lojistik ve bando alt...

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı  Antalya'dan Isparta'ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisini üzerine harekete geçti.

Isparta

Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde bulunan bir caminin avlusuna düşen yaralı leylek, jandarma ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Isparta

Isparta’da bir fabrikadan 52 bin TL değerindeki bakır kablo çalan şüpheliler JASAT ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Isparta

Isparta’da tren rayları üzerinden söktükleri malzemeleri hurdacıya satmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı.

Isparta

Afyonkarahisar, Bolvadin ilçesine bağlı Dipevler köyünde yaşanan olayda, moloz döküm alanında bekçilik yapan İ.S.Y. adlı kişi ile akrabası C.Y. arasında...

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucu maddeyi önlemeye yönelik operasyonda 110 gr Kokain ele geçirildi.