Lezzet Haberleri

lezzet haberleri ve güncel lezzet gelişmeleri, lezzet ile ilgili tüm video, lezzet fotoğrafları ve lezzet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da geleneksel yöntemlerle bakır tepside yapılan tel kadayıf, Ramazan ayı başlarken vatandaşlardan ilgi görüyor.

Isparta

Çevre illerin lezzetlerini tadabileceğiz, ızgara ve fırın grubunun tamamına erişebileceğiniz, Isparta şiş ve Isparta pidesini afiyetle yiyebileceğiniz, aile ortamında çocuklarınızla...

Isparta

Bu yıl birincisi düzenlenen Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı’nin 2’nci gününde misafirlere lezzet şöleni sunuldu.

Isparta

Sosyal medya fenomeni Ayhan Mortepe, Isparta'ya gelerek meşhur lezzetleri tattı. Isparta Kabunesi, kuzu kaburga yiyen fenomen, çektiği görüntüleri hesabından paylaştı.

Isparta

Isparta merkeze bağlı Sav Kasabasında, belediye tarafından açılan pasta kursunda maharetli ellerin hazırladığı ürünler damakları şenlendiriyor.

Isparta

6 Şubat depremleri sonrası Isparta’ya yerleşen Abuzer Çakır, memleketinde uzun yıllardır yaptığı lezzetleri Ispartalılar ile buluşturuyor.

Isparta

Isparta’da bir lezzet ekibi 20 farklı adreste tattıkları lahmacunlar sonrası şehirdeki en iyi lahmacun yapan lokantayı keşfetti.

Isparta

Isparta'da uzun süre unutulmaya yüz tutmuş olan geleneksel kelle eti, lokantacılık yapan Ramazan Yıldız'ın özverili çalışmalarıyla tekrar rağbet görüyor.

Isparta

Sürdürülebilir ve Geleneksel: Isparta Yemekleri Türk Mutfağı Haftasında Yıldızlaştı!

Isparta

Hatay Sandık İçi Gurmesi, Isparta'daki yerel lezzetleri keşfetmek için özel bir yolculuğa çıktı ve deneyimlerini YouTube kanalında paylaştı.

Isparta

Isparta elması, Türkiye'nin Isparta ilinde yetiştirilen bir elma çeşididir. Lezzetli olmasının birkaç nedeni vardır:

Isparta

Isparta'da bir firma sahibi, en uzun Konya etli ekmek pidesini yaparak iddialı olduğunu söyledi.