Isparta'da geleneksel yöntemlerle bakır tepside yapılan tel kadayıf, Ramazan ayı başlarken vatandaşlardan ilgi görüyor.
Çevre illerin lezzetlerini tadabileceğiz, ızgara ve fırın grubunun tamamına erişebileceğiniz, Isparta şiş ve Isparta pidesini afiyetle yiyebileceğiniz, aile ortamında çocuklarınızla...
Bu yıl birincisi düzenlenen Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı’nin 2’nci gününde misafirlere lezzet şöleni sunuldu.
Sosyal medya fenomeni Ayhan Mortepe, Isparta'ya gelerek meşhur lezzetleri tattı. Isparta Kabunesi, kuzu kaburga yiyen fenomen, çektiği görüntüleri hesabından paylaştı.
Isparta merkeze bağlı Sav Kasabasında, belediye tarafından açılan pasta kursunda maharetli ellerin hazırladığı ürünler damakları şenlendiriyor.
6 Şubat depremleri sonrası Isparta’ya yerleşen Abuzer Çakır, memleketinde uzun yıllardır yaptığı lezzetleri Ispartalılar ile buluşturuyor.
Isparta’da bir lezzet ekibi 20 farklı adreste tattıkları lahmacunlar sonrası şehirdeki en iyi lahmacun yapan lokantayı keşfetti.
Isparta'da uzun süre unutulmaya yüz tutmuş olan geleneksel kelle eti, lokantacılık yapan Ramazan Yıldız'ın özverili çalışmalarıyla tekrar rağbet görüyor.
Sürdürülebilir ve Geleneksel: Isparta Yemekleri Türk Mutfağı Haftasında Yıldızlaştı!
Hatay Sandık İçi Gurmesi, Isparta'daki yerel lezzetleri keşfetmek için özel bir yolculuğa çıktı ve deneyimlerini YouTube kanalında paylaştı.
Isparta elması, Türkiye'nin Isparta ilinde yetiştirilen bir elma çeşididir. Lezzetli olmasının birkaç nedeni vardır:
Isparta'da bir firma sahibi, en uzun Konya etli ekmek pidesini yaparak iddialı olduğunu söyledi.