Noter Haberleri

noter haberleri ve güncel noter gelişmeleri, noter ile ilgili tüm video, noter fotoğrafları ve noter haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Son dönemde noterlerde yaşanan otomobil alım-satım işlemlerinde ortaya çıkan yeni bir dolandırıcılık yöntemi dikkat çekiyor.

Isparta

Emekli Noter Mustafa Kemal Pınar Isparta'da kendi imkanları ile kurduğu ''Atatürk Kütüphanesi''nde kitapseverleri buluşturuyor.

Isparta

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Isparta dahil 7 ilde noter alımı gerçekleştirecek.

Isparta

Noterlerde yeni dönem 4 Temmuz'da başlıyor...Konutlar, arsalar, iş yerleri gibi tüm taşınmazların alım-satım işlemleri noterlerde yapılabilir hale gelecek.

Isparta

Noterlerde yeni dönem! Ev, arsa ve otomobil alım-satımları artık noterlerde yapılacak. 1 Temmuz'da başlayacak uygulama hakkında detayları öğrenin.

Isparta

Isparta'da 10. Noter açıldı.

Isparta

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un T10X modeli için ön sipariş süreci sona erdi. Togg'a sahip olmak için 177 bin 467 ön...

Isparta

Resmi Gazete'de yayımlanan tarifeye göre, noterlik ücret tarifesinde yüzde 100 oranında artışa gidildi.

Isparta

Isparta’nın nüfusu en az ilçelerinden birisi olan ve aynı zamanda merkeze de en yakın ilçe konumundaki Gönen’e Noter geldi.

Isparta

Ev alıp-satacaklar için yeni dönem duyuruldu.