Ramazan Haberleri

ramazan haberleri ve güncel ramazan gelişmeleri, ramazan ile ilgili tüm video, ramazan fotoğrafları ve ramazan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

IYAŞ alışveriş merkezleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında müşterilerine fırsatlar sunuyor.

Isparta

Isparta'da Ramazan Bayramı'nda Milli Parklar ve Tabiat Parkları ziyaretçi akınına uğradı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar kendilerini doğada buldu.

Isparta

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, 9 günlük tatilin ardından Isparta'da kamu personeli görevlerine başladı.

Isparta

Ramazan Boyunca iftar ve sahurlarda tüm Ispartalılara açık olan, Isparta Öğretmenevi iftar fiyatlarıyla yine iddialı..

Isparta

Ramazan Bayramı, özel ritüel ve gelenekleriyle kutlanan önemli bir dini bayramdır. Bu gelenekler, bayramın ruhunu ve anlamını yansıtıyor.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Isparta

Isparta’da Ramazan Bayramı’nın huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesi için tüm tedbirler alındı. Valisi Aydın Baruş, alınan tedbirleri tek tek...

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi Temizlik İşleri, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala kentin cadde ve sokaklarında genel temizlik çalışması yapıyor.

Isparta

Gelendost Hüyük Tepesi Mesirelik alanı Ramazan Bayramına hazırlandı.

Isparta

Isparta Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, tüm Isparta halkının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Isparta

Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, tüm Isparta halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Isparta

Altıncı Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ramazan Bayramı'nın tüm ülkemizde huzur ve mutlulukla geçmesini...