Şampiyon Haberleri

şampiyon haberleri ve güncel şampiyon gelişmeleri, şampiyon ile ilgili tüm video, şampiyon fotoğrafları ve şampiyon haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Vali Aydın Baruş,  Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan 4 şampiyonluk ve 1 üçüncülükle Isparta’ya dönen Karatecileri makamında misafir etti.

Isparta

Isparta’da düzenlenen okul sporları müsabakalarını şampiyon olarak tamamlayan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, Türkiye Yarı Finallerinde ilimizi temsil edecek.

Isparta

Yalvaç Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi kız futbol takımı Eskişehir ilinde düzenlenen bölge müsabakalarında grup şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerinde...

Isparta

Zirvespor, başarılarına yenisini ekledi. Isparta U-14 Futbol Liginde şampiyon Zirvespor oldu.

Isparta

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan sporcu Sema Çalışkan'ı ağırladı.

Isparta

6 Mart Spor Salonunda oynanan voleybol maçları nefesleri kesti. Bahçeşehirli Kolejli sultanlar, rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi Halıkent Ortaokulu’nun şampiyon olan Kız Atletizm Takımı öğrencilerine burs verecek.

Isparta

Isparta’da Okullararası Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvasında Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, rakiplerini mağlup ederek 3’üncü kez il şampiyonluğunu ilan...

Isparta

Isparta'nın gururu Yaşar Erbil, tam 40 yıl önce teakwondo sporuna adım attı ve o günden bugüne birçok başarı elde etti.

Isparta

Isparta Gülkent Master Futbol Takımı, Turnuvanın Şampiyonu Oldu.

Isparta

Kocaeli'de düzenlenen U-22 Türkiye Boks Şampiyonası'nda Ispartalı sporcu Ramazan Demir, gümüş madalya aldı.

Isparta

Gülistan Zirvespor , Kızıldağ32spor ile oynadığı maçı 2-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.