Şükrü Haberleri

şükrü haberleri ve güncel şükrü gelişmeleri, şükrü ile ilgili tüm video, şükrü fotoğrafları ve şükrü haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla şehirde bulunan özel ve kamu hastanelerini...

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler mahalle mitinginde kendisini 5 yılda hizmet etmedi diye eleştiren, kırık karne notu...

Isparta

Isparta Karaağaç Mahallesi'nin en eski yerlilerinden olan 75 yaşındaki Fırıncı Doğan Ürem'le Isparta ve siyaset üzerine sohbet ettik.

Isparta

Başdeğirmen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ı ziyaret etti. Isparta’ya kazandırılacak yeni kütüphane projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehirde yapılan ve yapılacak olan proje ve hizmetlerle ilgili Ankara’da bakanlıkları ziyaret ediyor.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 85.Yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, futbol alanında liglerde yer alan 43 amatör spor kulübüne 25’er bin liralık maddi destek verileceğini açıkladı.

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 31 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlanarak hizmete açılacak projeleri tek tek anlattı. Başkan Başdeğirmen, 2,5...

Isparta

Muhtar Fevzi Özdamar Başkan Başdeğirmen’den köyün camisinin bakım onarımlarının yapılmasını istedi.

Isparta

Isparta’da bir vatandaş Şükrü Başdeğirmen sevgisini, evinin balkonuna astığı dev pankartla ifade etti.

Isparta

Binbirevler Mahallesi sakinleri ile biraraya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.