Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da 12 Yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.Ş. saklandığı evde polisin yaptığı baskınla kaçmaya çalışırken yakalandı.

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Isparta

Aralarında Isparta’nın d a bulunduğu toplam 55 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde el geçirildi.

Isparta

Isparta’da uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik “NARKOÇELİK-9” Operasyonu düzenlendi.

Isparta

Isparta’nın Gönen ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli tutuklandı.

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucu maddeyi önlemeye yönelik operasyonda 110 gr Kokain ele geçirildi.

Isparta

Isparta’da uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücüye 34 Bin 746 lira idari para cezası uygulandı.

Isparta

ISPARTA'da uyuşturucu ve madde bağımlılarının rehabilite edilmesi amacıyla hizmet veren Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizm ile Mücadele Derneği'nin (UYUMDER) Başkan Yardımcısı...

Isparta

Yalvaç İlçe Emniyet Ekiplerince yapılan operasyonla, Çınaraltı Meydanı'nda bir kahvehanede uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen iki kişi yakalanarak tutuklandı.

Isparta

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Isparta’nın da aralarında bulunduğu 48 ilde düzenlenen Narkogüç – 48 operasyonlarında 242 şüpheli gözaltına alındı.

Isparta

Antalya’dan Isparta’ya uyuşturucu madde getiren şüpheli Isparta Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla Gönen’de yakalandı.

Isparta

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 41 ilde düzenlenen NARKOGÜÇ-46 operasyonlarında 221 Kg uyuşturucu madde ve 2 Milyon 153 Bin adet uyuşturucu...