Yaşlı Haberleri

yaşlı haberleri ve güncel yaşlı gelişmeleri, yaşlı ile ilgili tüm video, yaşlı fotoğrafları ve yaşlı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Eğirdir ilçesinde, 4 yıldır otelde kalan yaşlı kadının odasından çıkmaması üzerine otel görevlilerinin odaya girmesi ile durum anlaşıldı.

Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinde inşaatı tamamlanan Yaşlı Bakım Merkezi’nin iç yapım ve dekorasyon işlerinde de sona gelindi. Tesis kısa süre içerisinde...

Isparta

Isparta'nın Kepeci Mahallesi'nde doğup, bu mahallede büyümüş ve mobilya imalat sektöründe hizmet veren Şükrü Top, mahalle muhtarlığı için adaylığını duyurdu.

Isparta

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Sosyal belediyecilik kapsamında Yaşlı Gündüz Bakımevi Projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen döneminde hizmete açılan ve yaşlıların korunması, desteklenmesi ile rutin sağlık kontrollerinin yapıldığı, gün boyu kaliteli...

Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinde önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak olan Yaşlı Bakım Merkezi inşaatı tamamlanarak iç yapım ve dekorasyon çalışmaları yapılmaya...

Isparta

Senirkent ilçesine kazandırılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

Isparta

Farklı fikirleri, farklı yüzleri ve farklı hikâyeleri tek çatı altında buluşturan bulunan kahvehaneler gençlerin  ve yaşlıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Isparta

Isparta'ya kazandırılacak olan 100 Kişi Kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabiltasyon Merkezi yapımı için ihaleye çıkıldı.

Isparta

Isparta'nın Uluborlu ilçesinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların nüfus işlemleri için, adreste nüfus hizmeti başlatıldı.

Isparta

Isparta'da servis minibüsünün çarptığı Hilmi Ünver ağır yaralandı.

Isparta

Yalvaç’ta kaybolan 91 yaşındaki Alzheimer hastası kadın 26 saat sonra bulundu.