Zabun Haberleri

zabun haberleri ve güncel zabun gelişmeleri, zabun ile ilgili tüm video, zabun fotoğrafları ve zabun haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK PARTİ Isparta Milletvekili Osman Zabun'un kuzeni Mustafa Zabun, geçtiğimiz günlerde Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmıştı.

Isparta

AK Parti Milletvekili Osman Zabun, katıldığı canlı yayın programında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürü atamaları hakkında...

Isparta

AK Parti Milletvekili Osman Zabun, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oyunu Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul Okulunda kullandı.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Isparta

Ak Parti ilçe başkanlığı Konne Bucağın'da düzenlediği Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı, Isparta milletvekili Osman Zabun'un katılımıyla yoğun katılımla çoşkulu...

Isparta

Fatih ve Zafer mahallelerinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuşan milletvekili Osman Zabun, siyasi rakiplerin yalan ve iftira kampanyalarına dikkat çekti.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ispartalıların, Şükrü Başdeğirmen’le aralarında sarsılmaz ve yıkılmaz bir gönül köprüsü kurduğunu söyledi.

Isparta

AK Parti Isparta milletvekili Osman Zabun, köyleri ve köyde yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren müjdeli bir haber verdi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve AK Parti Isparta Teşkilatı, bugün Yakaören ve Gelincik köylerini ziyaret etti.

Isparta

Isparta'nın Büyük Hacılar ve Küçük Hacılar köylerine doğal gazın ulaşması büyük bir açılışla gerçekleşti. Milletvekili Osman Zabun, sözümüzü tuttuk dedi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman ZABUN, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde sezaryen ameliyatı ile dünyaya gelen Dila Nur bebeğin...

Isparta

Isparta Konya Yolundan Sonra, Isparta Antalya yolu için müjde çok yakın..