Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Alevi-Bektaşi Dedeleri ile Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Özer’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni dönemiyle ilgili hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Isparta

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve ekibi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Senirkent’te darp edilen AK Parti Teşkilat Başkanı Musa Derin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından, Isparta Özel Huzur Engellilere Bakım Merkezi ziyaret gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uğradığı hain saldırıda yaralanarak gazi olan Sinan Şengül’ü ve ailesine...

Isparta

AK Parti Isparta Gençlik Kolları Başkan Vekili Halil İbrahim ÖZ, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta’da vatani görevini yapan ünlü Şarkıcı Semicenk’i arkadaşları birliğinde ziyaret etti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Başdeğirmen’in son durağı 113....

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Anadolu Mahallesinde Pazar ziyaretini gerçekleştirdi.

Isparta

Seçime az bir süre kala İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, temposunu daha da artırdı.