Isparta

<b/>HADDİNE DÜŞMEZ<b/>

Abone Ol

Çünür Mahallesinde Bulunan ve kira geliriyle Cami Kur'an Kursu gibi yerlerin ihtiyacı karşılanan Değirmen ve Yem Deposu Gasp Edilerek Yıkıldı.

  Daha önce Çünür mahallesinde bulunan değerli arazileri başına buyruk zihniyetle talan  eden belediye şimdi yeni bir GASP la Çünür mahallesi halkını cezalandırmaya devam ediyor.

 Mahallede bulunan HAYIRLAR DERNEĞİ mülkü olan ve yıllardır buradaki esnaftan alınan kira geliriyle Mahalledeki Camilerin ve Kur' an Kursunun ihtiyaçları karşılanan ve oldukca değerli bir bölgede bulunan YEM deposu ve UN DEĞİRMENİ olarak kullanılan bu işyerleri sırf , yeni yapılan  ihalesinde bile şaibe olan ve nasıl olupta kime sorulup yapıldığı bilinmeyen OUTLET MAGAZA adıyla adlandırılan bu mağazaların önünü açmak amacıyla dün MAFYA tarzı bir yaklaşımla bu alan dümdüz edildi.    

  Mahalle halkı tarafından yıllardır ortak kullanılan ve işletilen Çünür Sulama Kooperatifi yem satış yeri isteyincede Adeta alay edercesine Yeni yapılan Çarşamba Pazarı Kompleksini gösterdi. Yani Çünür Mahallesinde yem ihtiyacı olan bir vatandaş gidip Karaağaç mahallesinden yem alacakmış.

Haber32 olarak Sayın başkanı bu ileri görüşünden dolayı kutluyoruz. Mahalle Halkı saf olduğu için yıllardır düşünememişti 10 Km uzaktan yem alıp gelmeyi.

Yaşasın UYANIK BAŞKAN BALAMAN..!