Isparta

HALKIN KAYMAKAMI; EFLATUN CAN TORTOP

Abone Ol

Sandıklı’ya atandığı günden beri çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Eflatun Can Tortop, vatandaşları evinde, işyerinde, çarşıda-pazarda ziyaret ederek sohbet ediyor, sorunları dinliyor.

Ziyaretlerinde şehit yakınları ve gazilere öncelik tanıyan Kaymakam Tortop okulları, kamu kurumlarını, esnafları, işyerlerini ve köyleri de ziyaret ederek hem sorunları yerinde dinliyor ve çözüm üretiyor hem de halka moral veriyor.

Eşi Reyhan Tortop ve Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner ile birlikte Batman’da şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çetin’in ailesini ziyaret eden Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Şehidin Babası Salih Çetin, Annesi Cennet Çetin ve Eşi Zeliha Çetin ile sohbet etti.

Ziyarette; Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğini belirten Kaymakam Tortop; “Sizlerin hizmetindeyiz, emrindeyiz. Hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için her zaman açıktır.

Bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

 Şehitlerimizin emaneti siz kıymetli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.