Sahada çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Milletvekili Özel, , "Diğer partilerden kat be kat öndeyiz, seçimlerde bir akamete uğramadan iktidarımız görevine devam edecek" dedi.

15 Yıl Vadeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatı Doğuyor 15 Yıl Vadeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatı Doğuyor


1 yıldan az bir süre kalan seçimlerle ilgili AK Parti Isparta milletvekili Recep özel açıklamalarda bulundu. Saha çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Milletvekili Özel, “Diğer partilerden kat ve kat öndeyiz. Seçimlerde bir akamete uğramadan iktidarımız görevine devam edecek” dedi. 
Özel, “Milletvekillerinin tatili olmaz o sahada alanda sadece TBMM anayasa gereği çalışmalarına ara vermiştim. Tatile girmişti ama milletvekilliği kendi seçim bölgesinde. Vatandaşın köy köy, kasaba, kasaba, ilçe ilçe gezerek hem dertten dinleme noktasında 1 zaman bulma imkanı oluyor. Tabii ister istemez Türkiye'nin bir seçim atmosferine girdi. Bu seçimde bir akamete 2020 seçtiğin uğramadan bu iktidarımız inşallah ülkemiz devam ettirme noktasında AK Parti olarak da biz AK Parti milletvekili olarak sahada vatandaşın eksiğimiz var. 1 takım işlerde yetişemediğiniz işler olabilir. Onlara uyma noktasında eksiklerimizi tamamlama noktasında vatandaşımıza dokunma noktasında bu yaz döneminde bu tatil ara dönemi geçirmek için sahalarda az diğer partilerden kat ve kat öndeyiz. Sahada sadece biz varız diyebilirim. Bazı partiler muş gibi muş gibi yapıyormuş gibi muhalefet olmak kolay. Tabi onlar gidip her yeri savunabilir ama bütün işin yükü bizlerin sırtında bizden şeyinde sorumlulukla bizlerde 1 sorumluluğumuz gereği. İnşallah bunu bir hakkın yerine getirmenin mücadelesini yapıyoruz” diye konuştu.