Isparta’da Altuğ Mimarlık hizmete girdi. Mimar Muhammed M. Altuğ tarafından kurulan Altuğ Mimarlık, mimari proje, iç mimari proje tasarımı, konsept tasarım, dekorasyon, görselleştirme, danışmanlık ve proje yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir.



Projelerinde güncel tasarım çizgilerini kullanıcı istekleriyle daima en iyi şekilde buluşturmayı amaçladığını aktaran Mimar Muhammed M. Altuğ şöyle devam etti.

‘Yeni kurduğumuz Altuğ Mimarlık’ta tasarım ve uygulama alanlarında, genç yeni fikirlerle farklı ölçeklerde çalışmalar yapıyoruz. Sanatı, yaşam alanına entegre ederek sunmayı amaçlıyoruz, çünkü mimarlığı sanatın bir parçası olarak görüyoruz. Üzerinde çalıştığımız her projede hayal gücümüzü, tecrübelerle birleştirerek daha önce tasarlanmamış olanı sunmayı hedefliyoruz. Altuğ Mimarlık olarak, dünyada her an değişmekte olan tasarım trendlerini takip ederek ve farklı örnekleri yorumlayarak onlara yeni bakış açıları getiriyoruz. 






Mimar Muhammed M. Altuğ daha önce Isparta ve İstanbul’da çeşitli mimarlık firmalarda çalışmış; konut, ofis, kentsel tasarım, iç mekan, çok katlı rezidans ve fabrika gibi bir çok projede yer almıştır. 3 boyutlu görselleştirme ve animasyon hizmetleri de veren Altuğ Mimarlık mimari proje, iç mekan, dekorasyon, konsept tasarım alanlarında hizmetinizdedir.




Adres: Cumhuriyet Caddesi Ünseren İşhanı Kat:1 
(Eski Kültür Sineması Karşısı) Merkez Isparta
Tel: 0 246 505 28 05
[email protected]
http://fb.com/altugmimarlik
http://instagram.com/altugmimarlik
http://www.altugmimarlik.com