Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Isparta Gazeteciler Cemiyetine yapmış olduğu ziyarette müjdesini ve sözünü verdiği Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi için fizibilite ve proje çalışmalarına başlandı.
Bu kapsamda dün sözkonusu merkezin yapılacağı Konur Bahçesindeki Soner Toros parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya sözkonusu merkezin plan projesini 10 gün içinde tamamlayıp bina yapımını ihaleye çıkarmayı planladıklarını ifade etti.


MERKEZİN YAPILACAĞI
ALANDA İNCELEME…

Basın Merkezinin yapılacağı alanda gerçekleştirilen incelemelerde Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Belediye Fen İşleri Müdürü Erol Çimen, Belediye İmar Müdürlüğü Mimarlarından Dilek Horozcu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetim kurulu üyeleri Emre Altuğ ile Selçuk Öçal ile bazı gazeteciler hazır bulundu. 

Mühendis Emrullah Kaplan Yeni Projeleriyle Dikkat Çekiyor Mühendis Emrullah Kaplan Yeni Projeleriyle Dikkat Çekiyor


Basın Merkezinin yapılacağı alanda nasıl bir proje uygulanabileceği konusu ele alınırken, Belediye yetkilileri bu konuda Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın önerilerini dinlediler. IGC Başkanı Baş ve yönetim kurulu üyeleri yapımı planlanan Soner Toros Basın Merkezi’nde olması gereken özellikleri dile getirerek, “Biz bu merkezde 3 oda, bir toplantı salonu, mutfak, mescit ve tuvaletlerin olmasını istiyoruz” dediler.Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya’da, sözkonusu basın merkezinin prefabrik olarak yapılacağını muhtemelen 130 m2 olacağını ve proje çiziminin kısa sürede tamamlanıp en kısa sürede merkezin yapımını ihaleye çıkarmayı düşündüklerini  ifade etti. 


Kaya, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ni kısa sürede yapıp Gazetecilere teslim etmeyi arzuladıklarını kaydeden Kaya, merkezin yaz  aylarına kadar tamamlanabileceğini ifade etti.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ilgilerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya ve diğer yetkililere teşekkür ederek, “Sağolsun Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen 10 Ocak’ta bizleri sevindirdiler ve bizlere basın merkezi yapma sözü verdiler. Bugün de gördük ki çalışmalara start verilmiş durumda. Proje çiziminin de başladığını memnuniyetle görmüş bulunuyoruz. İnşallah kısa sürede basın merkezimize kavuşacağız” dedi.