Merkeze bağlı köy muhtarları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, köylere verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Isparta’yı 44 mahallenin yanı sıra köy, belde ve ilçeleriyle bir bütün olarak gördüklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Devletimizin bize vermiş olduğu imkanı milletimize harcıyoruz. Şehir merkezimizin yanı sıra imkanlar ölçüsünde gelen taleplere de yetişmeye çalışıyoruz” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim sürecinde vermiş olduğu ‘Isparta’mızı 44 mahallemizle birlikte köyleri, beldeleri ve ilçeleriyle bir bütün olarak göreceğiz’ sözünü yerine getirerek, köylerden gelen talepleri geri çevirmiyor. Talepler doğrultusunda bugüne kadar birçok köye destek verildi, verilmeye de devam ediliyor. Merkeze bağlı köy muhtarları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, muhtarları Belediye Meclisi salonunda ağırlarken, ziyarete AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel de eşlik etti. Ziyarette muhtarlar, köylere verilen desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederken, yapılan hizmetler ve çalışmalar ele alındı. 
Direkli Köyü Muhtarı Hüseyin Tık, köylere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen’in köylere birçok hizmette bulunduğunu ifade eden Tık, “Belediye Başkanımız köylerimize destek olmaya devam ediyor. Tüm köylerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.


Deregümü Köyü Muhtarı Ali Toprakçı da bazı köylere doğalgaz verilecek olması nedeniyle ve diğer hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiklerini dile getirdi. Birkaç ay önce Başkan Başdeğirmen’in merkeze bağlı bazı köylerin doğalgaza kavuşması yönünde söz verdiğini hatırlatan Toprakçı, “Köyümüze gittiğimizde vatandaşlarımız 3-5 yıl sonra mı gelir şeklinde sorular sordular. Biz her ne kadar bu kış doğalgaz yakacağız desek de bazen inandırıcı olamadık.

Allah’ın izniyle 26 Ağustos’ta gerçekleştireceğimiz Domates ve Karanfil Festivalinde doğalgaz hattı çalışmaları için ilk kazmayı vuracağız. Belediye Başkanımızın ve milletvekillerimizin iradesiyle doğalgazın merkezdeki tüm köylere geleceğine inancım sonsuzdur. Doğalgaz konusunda aldığı sorumluluktan dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Recep Özel’e de insanların gönüllerine girdiği, her telefonumuza çıktığı ve halkla beraber olduğu için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Aliköy Köyü Muhtarı Ali Çakacı ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, köy muhtarlarıyla birlikte ziyarette bulunmak istediklerini söyledi. Çakacı, “Köyüm ve diğer köylere yaptığınız hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Recep Özel’e de her zaman ulaşabiliyoruz, kendisine de teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Merkez köy muhtarlarının şehir ve köylerinin menfaatleri doğrultusunda birlikte hareket etmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydeden AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, bu güzel birliktelikten dolayı muhtarlara teşekkür etti. Milletvekili Özel, “Isparta Belediyemiz hizmet verirken mücavir alan içerisinde olup olmadığına bakmadan eğer bir vatandaşımızın ihtiyacı varsa, elinde de imkanı varsa bu imkanı kullanma noktasında kısmır davranmıyor. Sadece merkez köyler değil, tüm köylere hizmetleri götürüyor. Özel İdaremizin de köylerimize çok büyük destekleri var. Eksik kalan yanları belediyemiz tamamladığında vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayabiliyorsak o yeterli. Amaç orası, burası ayrımı yapmadan hizmet edebilmektir.

Gönüllere girmenin önemli olduğuna inanan siyasetçilerdenim. Çok değerli Cumhurbaşkanımız vatandaşımızın ve mazlum coğrafyanın gönlüne girdiği için dünyanın 1 numaralı lideri. Başka ülkeler tarafından ‘bizim de böyle bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız olsa’ şeklinde gıptayla bakılan liderimiz, Cumhurbaşkanımız için 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Önümüzdeki haftalarda bazı köylere ziyarette bulunacağını belirten Özel, “Gittiğiniz zaman eksikliği yerinde görebiliyorsunuz. Direkli Köyüne gittim. Okuldaki bir öğrencimiz ses sistemlerinin iyi olmadığını ve etkinliklerin verimli geçmediğini söylemişti. O aklımda kalmıştı. Onu nasıl çözebiliriz diye bakıyorduk, sağ olsun Belediye Başkanımız gerekli talimatı verdi. Kim ne derse desin hizmet ve gönüle girme noktasında son güne kadar çalışma arzusundayız. Belediye Başkanımıza köylerimize vermiş olduğu destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah Şükrü Başkanımızdan razı olsun” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, merkeze bağlı köy muhtarlarının verilen hizmetlere teşekkür etmesinin kendileri için anlamlı olduğunu kaydetti.

Görevi aldıktan sonra şehir merkezinin 44 mahalleden oluştuğunu ancak diğer köylerle birlikte bu sayının artacağını ve hizmet noktasında imkanlar dahilinde şehir merkeziyle sınırlı kalmayacakları yönünde bir söz verdiğini hatırlatan Başkan Başdeğirmen, o sözü hiçbir zaman unutmadığını vurguladı. Başkan Başdeğirmen, “Muhtarlarımızın konuşmalarından sözümüzü yerine getirdiğimizi gördüm. Partimizin 3 milletvekili var. Milletvekillerimizden Allah razı olsun, kendileriyle şehrimize hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Köylerimizin ana sorumluluğu İl Özel İdaresinde. İl Özel İdaresinde ana sorumluluk varken bizlerin karşıdan bakması doğru bir şey değil. Özel İdaremiz yapılması gereken yatırımları yapıyor. Ama bazı ek talepler olabiliyor. Bizler de burada 12 ilçe, 9 belde ve 204 köyümüze yetişmeye çalışıyoruz. Devletimizin bize vermiş olduğu imkanı, milletimize harcıyoruz. Tabii ki öncelik şehrimizde.

Şehrimizdeki eksiklikler giderilir, yeni güzellikler ilave edilir ondan sonra köylerimiz ve diğer yerlere hizmet verilir. Biz bunun bilincinde hareket ediyoruz. Allah’ın izniyle sizlerle birlikte sorunları aşmaya ve daha güzel hizmetler vermeye çaba harcıyoruz. Şehrimizde tek amacımız vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak” görüşlerinde bulundu.
2019 yerel seçimlerinde muhtarlarla birlikte göreve geldiklerine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizler gibi bizler de vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla oy istedik. Vatandaşlarımız da bize inandı, güvendi oylarını verdi. Bundan sonra bize, verilen oyların hakkını vermek düşüyor. İmece usulüyle hep birlikte en güzel hizmeti vermek amacındayız. 2023 Haziran’da genel seçimlerimiz var. Genel seçimlerimizde bugüne kadar bize en büyük desteği veren, ülkemizi en iyi yerlere getiren liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesiyle milletvekillerimizle birlikte daha güçlü şekilde ülkemizin iradesinde olmaya devam etmeliyiz. Yüce Rabbim hepimize sağlık, sıhhat ve afiyet versin, o güzel günleri bizlere yaşatsın. Şehrimize hep birlikte güzel hizmetler yapalım ve vatandaşlarımıza memnuniyeti yaşatalım” dedi. 

Isparta'da Köylüler Yağmur İçin Ellerini Semaya Açtı Isparta'da Köylüler Yağmur İçin Ellerini Semaya Açtı