Kurtulmuş’a 2011’i anlattı

Belediye Başkanı Günaydın, 2011’de Isparta Belediyesi’ne büyük bir operasyon yapıldığını belirterek ‘İzmir’den buraya kadar tüm hakimler, valisi, emniyet müdürü şimdi içeride” dedi.
    Cuma günü Isparta’ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Isparta Belediyesi’ni de ziyaret etti. MHP’li Belediye Başkanı Günaydın, Kurtulmuş’a 2011’de Belediyeye yapılan operasyonu anlattı.

 Günaydın, şöyle dedi:

“Bizim hiçbir sorunumuz yok. Hayatımızdan memnunuz. Çalışıyoruz. 15 Temmuz’da korkulu günler geçirdik. 2011 yılında belediyemize büyük bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonda arkadaşlarımız içeride 6 ay yattılar. 172 sayfa iddianame hazırlandı. İzmir’den buraya kadar 13 kişi, içinde Vali de, Emniyet Müdürü de dahil hepsi içerdeler. 172 sayfanın tamamen boş olduğunu şu hal bile izah ediyor. Çok şükür Isparta’ya hizmetimizi aksatmadık. Zaman gelince suçlular cezasını çekiyor.


Ben de Isparta’da bulunmaktan, Anadolu’nun ruhunu yansıtan en önemli şehirlerimizden birisi olan Isparta’da bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. 7 Ağustos Yenikapı Ruhu’nun burada yaşıyor olduğunu görmekten ayrıca memnunum. Türkiye çok büyük bir badire atlattı. Siyasi farklılıklarımız olabilir. Bunları sürdüreceğiz. Demokrasi varsa herkesin fikir özgürlükleri ve farklılıkları olacak. Millete hizmet etme yarışını sürdüreceğiz. 7 Ağustos’tan sonra bir kere daha öğrendiğimiz şey; demokrasinin kıymetidir. Demokrasinin kıymetini bilmeliyiz.”