AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gülistan Mahallesini ziyaret etti. Cuma namazını Gülistan Camiinde kılan Milletvekili Özel ve Başkan Başdeğirmen, cami avlusu ve çevresinde yapılan düzenlemeleri inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Isparta'da Kaybolan Kız Çocuğu Bulundu Isparta'da Kaybolan Kız Çocuğu Bulundu

Milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e eşlik eden Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun mahallelerine altyapıdan asfalta, kaldırımdan, çevre düzenlemesine kadar yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, “Başkanımız belediye başkanı seçildiği günden buyana Isparta’mıza ve mahallemize büyük önem veriyor. İlk günden buyana taleplerimize anında cevap vererek yağmur suyu, kanalizasyon hatlarımızın yenilenmesini sağladı. 50 yıldır yenilenmeyen asfaltlarımızı yeniledi. Şimdide 127 Caddemizdeki elektrik altyapı çalışmalarından dolayı yıpranmış olan yolumuzu asfaltlıyor. Başkanımız bize her türlü desteğini vermeye devam ediyor. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.