Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Yasemin Bardak,  şehit aileleri ve gazilerin, evlerinde Türk bayrağının sürekli asılı kalması, böylece vatandaşlar tarafından her an hatırlanarak, hatırlarının sorulması yönünde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Bakanı Ali Savcı’ya sundu. Bu fikri uygun gören Dernek Başkanı Savcı’nın Birlik Başkanı Ahmet Tural’dan talebi üzerine temin edilen Türk bayrakları Derneğe armağan edildi.

BAŞKAN TURAL’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifini Ziyaret Etti Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifini Ziyaret Etti

IESOB Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve şehit yakınlarının da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Ali Savcı, Birlik Başkanı Tural’a teşekkür etti. Savcı “  Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Yasemin Hanım bizden mahallelerde bulunan şehit ailesi ve gazilerin evlerinde sabit kalacak şekilde bayrak asılmasını istedi. Bu bizleri çok mutlu etti. Biz de bunu Ahmet Tural başkanımızla paylaştık. Bizi kırmadı. Bugünde bayraklarımızı bizlere ulaştırdı.  Kendisine teşekkür ediyoruz.  Türk bayrağını almaktan şeref duyuyoruz” dedi.   Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Yasemin Bardak da “Vatan toprak bayrak bizim için kutsal değerler. Şehit yakınları ve gazilerimiz için her zaman özveride bulunmamız gerekiyor. Bunun içinde şehitlerimin ve gazilerimizin sadece şehitler haftası, gaziler haftasında değil her gün hatırlanmaları için normal ebatlardan daha büyük bir Türk bayrağının şehit yakınları ve gazilerimize dağıtılmasını ve bunun sürekli asılı olması gerektiğini düşündük Bunu da Ali Savcı Başkanımızla paylaştım. Bir sokağa caddeye girdiğinizde, bayrak asılı olan o evde vatandaşlarımızın  şehit yakını ve gazilerin hatırını her an sormalarını istedik. Bı konuda desteğini esirgemeyen Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a da teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ BİZİM DE AİLEMİZDİR

Birlik Başkanı Ahmet Tural da, bu güzel vatana duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla ödeyen aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduklarını söyledi. Başkan Tural “ Şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizim de ailemizdir. Onların dertleri, onların sorunları bizim sorunumuzdur. İmkanlarımız ölçüsünde de yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Tabiki vatan, bayrak, ezan deyince gerisi teferruattır. Bildiğiniz gibi esnafın dükkanlarını özel günlerde, bayramlarda Türk bayrağıyla donatıyor, ziyaretçilerimize Türk bayrağı rozeti armağan ediyoruz. Yine 15 Temmuzda oda başkanlarımızla birlikte Birliğimizce temin edilecek 1500 bayrak 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında dağıtılacak. Bu projeye öncülük eden Yasemin Bardak muhtarımıza teşekkür ediyorum. Ali Savcı Başkanımız bu projeyi bizimle paylaştı. Biz de bayrakları bugün kendilerine getirdik. Bu vesileyle bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; hayatta olan gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum” dedi.  Ziyaret, Birlik Başkanı Tural’ın,  Dernek Özel Defteri’ni imzalaması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.