Isparta Belediyesinin 2017 yılı bütçesi ile ilgili gündem maddesi dün yapılan meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Komisyon raporunun Cuma günü gelmesinin ardından 2017 bütçesi belirlenmiş olacak.

Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında başladı. 9 gündem maddesi ile toplanan Meclis, tüm gündem maddelerini ilgili komisyonlara havale etti. Hafta içinde ilgili komisyonların raporları doğrultusunda çıkan kararlar Cuma günkü Belediye Meclisi toplantısında oylanacak.

Meclis’te önemli konulardan 2017 yılı gelir tarifesinin görüşülmesi teklifi Tarife Komisyonu’na havale edilirken, 2017 Mali Yılı Bütçesi’nin görüşülmesi de Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Komisyon raporları doğrultusunda bu madde karara bağlanacak.

Öte yandan Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarında Isparta Davrazspor’a 250 bin lira nakdi yardım kararı almıştı. Kasım ayında da Belediye Spor Kulübü ve diğer amatör spor kulüplerine 5393 sayılı belediye kanunun 14/b maddesi gereğince ayni ve nakdi yardım yapılması görüşülecek.

Isparta Davrazspor’a yine 250 bin lira nakdi yardım kararının çıkması bekleniyor.