CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal'ın Boğaziçi Elektrik Genel Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü görevine Erol Değerli getirildi. Devir teslim töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik eski Genel Müdürü Halit Bakal, Antalya, Isparta ve Burdur'un 2016 yılı içerisinde 9,5 milyar KWH elektrik tükettiğini kaydetti.

CLK Akdeniz Elektrik'in yeni Genel Müdürü Erol Değerli oldu. Değerli, 2013'ten bu yana şirkette genel müdür olarak görev yapıp, yapılanma süreci çerçevesinde CLK Boğaziçi Elektrik'e Genel Müdür olarak atanan Halit Bakal'ın da katıldığı devir-teslim töreni ile görevi devraldı.

Törende konuşan CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Bakal, "3,5 yıl sonra gelen bu ayrılığın yarattığı bir üzüntü var. Hem Antalya hem de çalışma arkadaşlarımla güzel bir ilişki ortamı yaratmıştık. Ondan dolayı bir burukluk yaşıyorum. Ancak bir yandan da turizm başkenti Antalya'ya 3,5 yıllık görev sürem boyunca elektrik hizmet sektöründe güzel şeyler katmanını mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

2016'DA ARTIŞ GÖREMEDİK

Bakal, Antalya, Burdur ve Isparta'nın 2016 yılı içerisinde elektrik tüketimi konusunda geçen yıllara göre bir artış gerçekleşmediğini belirtti. Her yıl elektrik tüketim konusunda yüzde 3,5 artış yaşandığını kaydeden Bakal, bu sayısının 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleşmediğini belirterek, "3 şehirde 9,5 milyar KWH elektrik tüketildi. 2016'da artışı göremedik. 2015 ile aynı kaldı. Tabi bunda turizm ve sanayideki durgunluğun etkisi var" ifadelerini kullandı.

BAŞKALARIYLA DEĞİL KENDİMİZLE YARIŞTIK

Görev süresince müşteri memnuniyetini ön planda tutuklarını da kaydeden Bakal, "1,7 milyon aboneye veren CLK Akdeniz, müşteri memnuniyeti anlamında Türkiye'nin gündemine oturdu. Her geçen gün en güncel teknolojiyi kullanarak başkalarıyla değil kendimizle yarıştık. 1930'lara kadar ulaşan abone arşivini dijital ortama aktararak müşterilerimizin dosyalarına kısa sürede ulaşıyoruz. 45 müşteri hizmetleri 52 tane de Nkolay müşteri işlem merkezleri olmak üzere 97 noktada hizmet veriyoruz. Bu noktalarda abone işlemleri yarım saati geçmiyor. Fatura ödemeler 5 dakikada gerçekleşiyor. 24 tane bankanın 240'a yakın şubesi ve bin 200 PTT şubesinde her türlü fatura ödeme imkanını vatandaşlarımıza sunduk. Yine 3,5 sene içerisinde serbest tüketicilere yaptığımız indirimli tarifelerle 166 milyon TL müşterimizin cebinde kalmasını sağladık" diye konuştu.

MÜŞTERİ ODAKLI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

CLK Akdeniz'in yeni Genel Müdürü Erol Değerli de, Bakal'dan kendisine büyük bir miras kaldığını dile getirerek, "Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Halit Bey çok büyük işlere imza attı. Yeni görevde de haluk beyden devraldığımız bu mirası koruyup geliştirerek devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Müşteri odaklı olmaya devam edeceğiz. Hizmet kalitesi de mevcutta yüksek ama onu da geliştirmeye devam edeceğiz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi bu olacak" dedi.