Siyer-i Nebi Yarışmasına girmek isteyen öğrenciler Kayıt Tarihleri arasında www.efendimizinizinde.com adresine girerek başvurularını yapabilecek.

Elektronik ortamda başvuru yapıldıktan sonra ekleme / değişiklik / düzeltme yapılamayacak. Bundan dolayı yaşanabilecek her türlü sıkıntıda Genel Merkez ile irtibata geçilecek.



Genel Bilgiler:

Siyer-i Nebi Yarışması başvuruları sadece www.efendimizinizinde.com adresinden yapılacaktır.

Siyer-i Nebi Yarışma soruları İbrahim CÜCÜK beyin Peygamberimiz(sas) isimli kitabından hazırlanacaktır.

Siyer-i Nebi Yarışması 90 Soru ve 120 dakika olacaktır.

Siyer-i Nebi yarışmasına internet üzerinden başvurular yapıldıktan sonra öğrenciler AGD Şube Temsilciliklerine gelerek kitapları alabileceklerdir.

Siyer-i Nebi Yarışması Sınav Giriş Belgelerini bulunduğunuz ilin Anadolu Gençlik Derneği Şubesinden, sınavdan 1 hafta önce verilecektir.

Yarışma “Erkekler” ve “Bayanlar”  olarak ayrı ayrı sınıflarda tertip edilecektir.

Siyer-i Nebi Sınavının yapılacağı sınıflar 20 kişilik olacak şekilde ayarlanmıştır.

Başvuru yapan öğrenciler beyan ettikleri bütün bilgilerin doğruluğundan sorumludurlar. Bir öğrencinin beyanının gerçeğe uymadığı tespit edildiği takdirde bu aday, aradan geçen süreye bakılmaksızın bu sınavdan elde ettiği tüm haklarını kaybedecektir. Sınava girme hakkı olmadığı hâlde sınava girip yüksek puan almak, ödül alma hakkını doğurmaz.

Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilerin puanları eşit olması durumunda, sıralamada ay/gün/ yıl olarak yaşı küçük olan yarışmacının puanı dikkate alınacaktır.
Öğrenciler www.efendimizinizinde.com adresinden Sonuç Açıklama Sisteminegirerek TC Kimlik Numaraları ile Sınav Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.