Mustafa Dokur Projelerini Esnafa  Aktardı Mustafa Dokur Projelerini Esnafa Aktardı


Ziyarette konuşan Gönen Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Doğan, gaziantep, belediyeciliğin insana hizmet olduğunu belirterek, camiye vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Doğan, “Camimiz Gönen’de merkezi bir cami. Tabanı eskimişti, tabanını ve halılarını yeniledik. Ayrıca tuvaletlerde tadilat gerekiyordu. Belediye Başkanımıza durumu arz ettik. Başkanımız sağ olsun taleplerimizi karşıladı. Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Camide yapılan yeniliklere özellikle yaşlı vatandaşların çok sevindiğini ifade eden Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Tayyar Alaca, “Abdest alma yerlerimizde sorun vardı. Sayenizde oraları düzenlemiş olduk.  Allah razı olsun. Ağabey belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu. 

Ali Rıza Özgül de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in cami için talep edilen konularda kendilerini geri çevirmediğini söyleyerek, “Başkanımız gereken desteği verdi. Vatandaşlarımız da başkanımıza teşekkürlerini iletti. Biz de başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, talep doğrultusunda caminin ihtiyaçlarına destek olduklarını belirtti. Başkan Başdeğirmen, “Camimizin çok güzel bir şekle geldiğini söylüyorsunuz. Bu durumundan memnun oldum. Camiler ibadet yerlerimiz. Yüce Rabbimiz ezanlarımızı dindirmesin, camilerimizdeki güzellikler daim olsun. Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar, zaten camilerimiz için yapılması gereken çalışmalardır. İbadet yerlerimizde temizlik, bakım ve güzelliğe önem vermek zorundayız. Göreve geldikten sonra şehir merkezimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde bakıma ihtiyaç olan yerlere destek veriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Gönen ilçemizdeki Ulu Camimiz oldu. Sizlerden Allah razı olsun. Bizlere eksiklikleri bildiriyorsunuz, bizler de destek olmaya çalışıyoruz. Bu işin en önemli yerinde siz varsınız. Bu eksiklikleri bizlere söylediniz ve takip ettiniz. Dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gönen Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Doğan, camiye vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’eplaket takdim etti.