Araç Sahiplerine Şok Uyarı Geldi Araç Sahiplerine Şok Uyarı Geldi


Çünür Alevi Dedesi İbrahim Özdemir öncülüğünde, mahalle muhtarlığı, ihtiyar heyeti ve mahalle sakinlerinin de katkılarıyla düzenlenen yemekte, davetlilere Isparta usulü yemek ikram edildi. Kazanlarda pişirilen çorba, kuru fasulye ve aşureden oluşan menüden yiyen vatandaşlar, “Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bu güzel geleneği yıllardan beri devam ettiren kim ise Allah (CC) razı olsun, teşekkür ediyoruz” dediler.


Etkinliğe katılan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, aşure yemeğini organize eden Çünür Alevi Dedesi İbrahim Özdemir, Çünür Mahalle Muhtarı Hasan Derebek ve diğer heyeti tebrik etti ve yarım asırlık geleneğin devam etmesini diledi. 

Çünür Alevi Dedesi İbrahim Özdemir ise,, “İnsanları bir araya getirip kaynaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin güzelliğini yaşıyor ve yaşatıyoruz. Biz de mutlu oluyoruz, vatandaşlarımız da. Katılım sağlayan bütün herkese teşekkür ediyoruz. Allah, birliğimizi daim etsin. Rabbim, sizlere de hep güzel haberler yapmanızı nasip etsin. Bu yemeğin sevabını, Bedir’den Kerbela’ya, Kerbela’dan Çanakkale’ye, Çanakkale’den günümüze kadar can veren tüm şehitlerimizin ruhuna ithaf ediyoruz” dedi.


Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek te, 45 yıldan beri devam eden bu geleneğin ömürlerinin sonuna kadar sürdüreceklerini belirterek, “Rabbim, bu güzel geleneği ve aşure ikramındaki sevabı bizden sonraki nesillere de kısmet etsin.” şeklinde konuştu.