Isparta'da Çobana Kurt Saldırdı Isparta'da Çobana Kurt Saldırdı

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere Amfi Tiyatro alanına kurulan büyük ekran sayesinde vatandaşlar, çekimleri Isparta’nın farklı noktalarında gerçekleştirilen Gül Masalı Dizisini her pazar akşamı eşsiz şehir manzarası eşliğinde izliyorlar.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Isparta’nın tanıtımına da katkı sunan Gül Masalı Dizisinin yeni bölümleri her pazar akşamı seyircisiyle buluşuyor. Gül Masalı’nın çekimleri şehrin dört bir yanında yoğun bir tempoda devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte daha önce Gül Masalı Dizisi setini ziyaret ederek, dizinin yönetmen, oyuncuları ve ekibiyle bir araya gelmişti. Başkan Başdeğirmen, Gül Masalı’nın Isparta’da çekilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Şehrimiz ve bölgemiz için çok önemli bir çalışma. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bize düşen ne varsa her zaman sizlerle beraber olmamız tek amacımız. Burada olmanızdan memnunuz” şeklinde görüşlerini belirtmişti.
Isparta Belediyesi tarafından vatandaşların açık havada Gül Masalı’nı izleyebilmeleri için şehrin terası Kirazlıdere’deki Amfi Tiyatro alanına her pazar akşamı büyük ekran kuruluyor. Vatandaşlar, Isparta Belediyesi’nin ücretsiz ikramlarıyla Kirazlıdere’nin o güzel manzarasında Gül Masalı Dizisini izleme keyfini yaşıyor. Vatandaşlar, Isparta Belediyesi’nin Kirazlıdere’deki etkinlikleri takip ettiklerini belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.


Ankara’da ikamet ettiğini ve yaz tatili için memleketi Isparta’ya geldiğini ifade eden Mehmet Sait Babacan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehir için çok güzel hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Babacan, “Ankara’da yaşıyorum ama Ispartalıyım. Kirazlıdere’nin eski halini de biliyorum. Burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Çok eğleniyoruz. Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz,  Allah bu güzel hizmetlerini artırsın. Gül Masalı Dizisini daha önce izlememiştim. Bu açık ortamda seyretmek çok keyif verici. Tüm Türkiye’yi Isparta’ya davet ediyorum. Isparta’mız çok güzel” dedi.
Vatandaşlar da Kirazlıdere’de açık havada Gül Masalı Dizisinin izletilmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Gül Masalı Dizisi şehrimizin tanıtımı açısından çok güzel bir çalışma. Kirazlıdere’deki etkinliklere de sürekli geliyoruz. Doğada böyle bir diziyi izlemek herkese nasip olmaz. Belediye Başkanımız sağ olsun bizler için güzel şeyler düşünüyor. Ayrıca ikramlarda bulunuyorlar. Her şey Isparta için Allah razı olsun. Biz de bu imkanları değerlendiriyoruz. Başkanımız gerekeni yapıyor bizde yapılan eserleri koruyacağız. Bize düşen vazife budur. Başkanımız Kirazlıdere’ye çok büyük bir değişim getirdi. Milletin parasını millete hediye etti. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundular.