Doğru ve hızlı haberciliğin adresi www.haber32.com.tr, yine bir ilke imza atıyor.

2005 yılında Isparta'nın haber sitesi olma hedefinde kararlı adımlarla yola çıkan ve sizlerin desteğiyle ilerleyen www.haber32.com.tr, “gönüllü, muhabir daha çok haber” düşüncesinden yola çıkarak “WhatsApp Haber İhbar Hattı” kurdu.

 Bu yeni yöntem ile Akıllı telefon ve WhatsApp uygulaması kullanan herkes, haber niteliği taşıdığını düşündüğü ihbarı, fotoğrafı ya da videoyu, Haber32 haber merkezine anında ulaştırabilecek.

-WHATSAPP HABER İHBAR HATTI: 0 532 447 98 32

Bunun için yapılması gereken şey oldukça basit. Haber olabileceği düşünülen içeriğin, Haber32'nin 0 532 447 98 32 numaralı WhatsApp Haber İhbar Hattına iletilmesi yeterli.

Ulaştırılan ihbar, fotoğraf ya da video kısa sürede editör masasında değerlendirmeye alınacak.

Değerlendirme sonrasında, haber niteliği bulunan içeriklere, www.haber32.com.tr ve bünyesinde bulunan Express Gazetesi, Radyo Fm32 'de yer verilecek.

Bilindiği gibi mobil cihazlara ilk yüklenen uygulamaların başında gelen mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın bugün itibariyle 1 milyar aktif kullanıcısı bulunuyor. WhatsApp size internet üzerinden mesajlaşma, video ve fotoğraf gönderme gibi bir çok özellik sunuyor. Whatsapp'ı benzer programlardan ayıran en önemli fark, telefon rehberinizdeki kişileri kullanıyor olması.

Ayrıca son dönemde telefonun yanı sıra bilgisayardan da kullanılabiliyor olması önemli bir ayrıcalık.