S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmalar ve bundan sonra verilecek hizmetler ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmede ikametlerini Isparta’ya taşıyan üniversite öğrencilerine yönelik yapılacak çalışmalar ile yine 65 yaş üstü vatandaşların halk otobüslerinden faydalanmalarına ilişkin değerlendirmeler ele alındı. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, teşekkür eden Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, üniversite öğrencilerinin halk otobüslerine biniş ücretleri ve şartları ile ilgili belediye kararının kendilerine ulaştığını söyledi. Yavuz, yine bunun yanında 65 yaş üstü vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz biniş kartı ile yararlanması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Yavuz, “Bunların uygulanma şekilleri ile ilgili olarak yönetim ve üyelerimiz olarak başkanımızla görüştük. Başkanımıza bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz” dedi. 

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuların daha da netleştirilmesi ile ilgili olarak halk otobüsleri kooperatifi başkanı, yöneticisi ve üyeleriyle bir araya geldiklerini belirtti. Bu ziyaretin iade-i ziyaret olarak da değerlendirilebileceğini aktaran Başkan Günaydın, “İstişareler, görüşmeler toplum hizmeti açısından da büyük faydaları bulunuyor. Bu faydaları sağlayalım, bu hizmetleri en güzel şekilde nasıl sağlarız noktasında görüşmelerimiz oldu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, iş hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.