Çanakkale Zaferinin 107’inci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kadın Komisyonu Başkanı Figen Arı, beraberinde başkanlık divanı üyeleriyle birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.  Ziyarette, şehit ailelerine Birlik adına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

İlk olarak Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi’nin eşi Secahat Çiftçi’yi ziyaret eden Komisyon Başkanı  Figen Arı, bu anlamlı günde şehit ailelerini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Arı “Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, onlar bizim de evlatlarımız. Onların aileleri bizim emanetlerimiz. Baş tacımız olarak gördüğümüz şehit ailelerimizi Şehitleri Anma Gününde ziyaret etmek istedik. Kendilerine Birlik Başkanımız Ahmet Tural’ın selamlarını ileterek, ay yıldızlı ay bayrağımızı ve mukaddes kitabımızı armağan ettik. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize aileleriyle birlikte hayırlı ömürler diliyorum” dedi. 

Kadın Komisyonu Başkanlık Divanı üyeleri daha sonra,  Şehit  Uzman Çavuş Ali Yılmaz, Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit, Şehit Astsubay Çavuş Tayfun Yavuz ve  Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre’nin ailelerini ziyaret ederek, ailelerle sohbet etti. Şehit aileleri de böylesine anlamlı bir günde kendilerini ziyaret eden komisyon başkanlığına ve duyarlılığından dolayı Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkürlerini ilettiler.

15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı 15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı