Isparta Belediyesi Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi Salonu bir büyük etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. 6 Ekim 2016 Perşembe günü başlayacak olan 3. Isparta Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Günleri ‘Isparta Autoshow’ Gökkube’de başlıyor.

Genel Koordinatör Fuat Aktaş konu ile ilgili yaptığı bilgilendirmede şunlara yer verdi: “ISPARTA AUTOSHOW 2016 (3.Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Günleri) Organizasyonu 06 – 09 Ekim 2016 tarihleri arasında Isparta GÖKKUBBE Ulusal Fuar, Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenecektir.

Uzun bir aradan sonra Isparta’da sektörün önemli markalarının bir arada olacağı Autoshow’da; Isparta’da yerleşik markaların yanı sıra, bayiliği olmayan birçok markanın da Antalya’dan organizasyona katılacak olmaları Isparta’nın sektöre verdiği önemin bir göstergesi olacaktır. Isparta Autoshow’da 13 binek otomobil, 5 ticari marka ile birlikte oto yedek parça, oto gaz sistemleri, modifiyeli performans araçları, oto multimedya ve ses sistemleri firmaları yer alacaktır. Isparta Autoshow’u ziyaret edenler arasında yapılacak olan çekilişle de 3 şanslı ziyaretçimiz muhteşem bir Kıbrıs seyahati kazanacaktır. İleriki yıllarda daha da görkemli organizasyonlara ulaşabilmek adına çıktığımız bu yolu sadece bir başlangıç olarak görerek, daha büyük hedeflere ulaşabilmek adına çalışmaya devam edeceğiz.

İçinde bulunduğumuz her türlü zorluklara rağmen bir yerden başlamış olmak, Isparta ve bölge halkıyla birlikte siz değerli basın ve medya çalışanlarının da katkısı ve destekleriyle birlikte daha büyük başarılara ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Isparta Autoshow çalışmalarına başından beri büyük bir önem ve destek veren, Gökkubbe gibi önemli bir eseri de Isparta’ya kazandıran başta, Belediye Başkanı Sayın; Yusuf Ziya GÜNAYDIN olmak üzere değerli Belediye çalışanlarına da sonsuz teşekkür ederiz. Organizasyon ile ilgili gelişmeleri www.facebook.com/Isparta-Autoshow adresinden takip edebilirsiniz. Isparta Autoshow resmi açılış töreni 6 Ekim 2016 (Perşembe) saat 14:30 da yapılacaktır”.