Basın Kulübünde konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı çok ağır eleştirdi. AK Parti belediyeciliğini anlatan Osman Zabun, bunun en iyi örneklerinin komşu illere bakıldığında görülebileceğini söyledi. 

ISPARTA'YI GÜNAYDIN'A MAHKUM ETTİK

Ispartalıdan Isparta'yı Yusuf Ziya Günaydın'a mahkum ettikleri için bir kez daha özür dileyen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Günaydın'ın bu büyük kenti kasaba olma yolunda ilerlettiğini söyledi. Zabun, "Isparta'nın köklü sorunları var. Isparta büyük bir kasaba olma yolunda ilerliyor. Hemde süratle ilerliyor" dedi. 

FANTAZİLERİNİ TATMİN EDİYOR

Yusuf Ziya Günaydın'ın sürekli yüksek mimarlığını ispatlamaya çalıştığını kaydeden Zabun, "Kentin birçok sorunu varken sayın başkan maalesef fantazilerini tatmin etmeye çalışıyor. Şu anki tabloda ISparta belediye hizmetlerinin üretildiği bir şehirden çok sayın başkanının fantazilerinin tatmin edildiği bir şehir haline geldi. Isparta belediye başkanlığı mimarlıktan ibaret değil ki" dedi.

O TAPULARI NEYE KARŞILIK VERDİN?

Isparta'nın kanayan yarası Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı hakkında da konuşan Osman Zabun, "ITKM'de sen o müteahhide neyin karşılığı bıraktın tapuları?" diye sordu. Zabun, "O tapuların üzerindeki şerhleri neye karşılık kaldırdın. Bunu açıkla. Ben hala bu sorunun cevabını öğrenebilmiş değilim" diye konuştu. ITKM'yi geciktirmenin kamu zararı teşkil ettiğini de kaydeden Zabun, "Sayın Günaydından bunun hesabını sorarlar" açıklamasında bulundu.

HER ŞEYİ BEN BİLİRİM DİYOR

Belediye Başkanı Günaydın'ın her şeyi ben bilirim mantığıyla hareket ettiğinden de şikayet eden ZAbun, "Bakınız inşaat ruhsatlarını masasında bekletiyor. Haftalarca aylarca bekliyor. Bu konuda ağır şikayetler var. Kardeşim bir binanın da direğiyle sen ilgilenme. Senin ekibin yok mu/ Ekibine güvenmiyor musun? Yoksa başka bir amaç mı var? diye sordu