Milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan ve heyecanla takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisinin Ispartalı Yönetmeni Metin Günay, önceki gün Sav Kasabası’nda Nurettin Kabalak,İlyas Kabalak ailelerini ziyaret etti.

            TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran "DİRİLİŞ ERTUĞRUL" dizisinin Ispartalı Yönetmeni Metin GÜNAY yoğun iş temposunda ziyaret için geldiği memleketinde, Sav Kasabası’na özel bir ziyarette bulundu.

            Kabalak ailesinin kendilerini yakından ve ilgiyle takip ettiğini belirten ünlü yönetmen, kültürel değerlerimizi yaşatma ve bu değerlere sahip çıkma noktasında aileyi takdir ettiğini söyledi. Nurettin ve İlyas Kabalak ise ; nazik ziyaretlerinden dolayı ünlü yönetmen Metin GÜNAY'a teşekkürlerini sunarken şunları söyledi: "Tarihimizi ve kültürümüzü gerçek haliyle anlatan ve bu projeye kendini adayan kıymetli hemşehrimiz Metin Hocamıza hassasiyetlerinden dolayı minnettarız. Çünkü biz geleceğe, geçmişi ile gidebilecek bir milletiz. Geçmişimiz, nice muhteşem bir mazi ise geleceğimize ışık tutacak ve bu kültürü tekrar diriltip yaşatacak olan da yine budur. “Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası ünlü yönetmen Metin Günay'a  hediye takdim  edildi. Bilindiği gibi Metin Günay geçmişte, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi, Pars Narkoterör ve Süper Baba gibi sevilen dizilerin yönetmenliğini de yapmıştı.