MOTOSİKLETLİ GELİN
GÖRENLER ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

​Isparta’da motosiklet tutkunu çift, düğün günü konvoylarını motosiklete binerek düzenledi. Motosiklet üzerinde gelin ve damadı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken,  Seda ve Bayram Aydın çifti, kendileri için, motosikletle konvoy düzenlemenin çok güzel bir anı olduğu görüşünde.

Tutkunu oldukları motosiklet aracılığıyla tanışan Bayram ve Seda Aydın çifti, en mutlu günlerini motosiklet konvoyu ile taçlandırmaya karara verdi.  Motosiklet kullanan arkadaşlarının da katılımıyla, 20’ye yakın motosikletten oluşan konvoyda gelin ve damat motosiklete binerek şehir turu attı. Şehrin caddelerinde ilerleyen gelin ve damadı motosiklet üzerinde görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.  Sinyalizasyon noktalarında duran damat, motosikletin önünü kesenlere içinde para olan zarf vermeyi ihmal etmezken, motosikletli gelin de kendisine el sallayanlara karşılık verdi.

HER BAYAN MOTOSİKLETİ KULLANABİLİR

Gazetecilere açıklamada bulunan Bayram ve Seda Aydın çifti, en güzel günlerinde hoş bir anı kalması için motosikletle konvoy yaptıklarını belirttiler. Peyzaj Mimarı olan Seda Aydın, “ Ben motosiklet tutkunuyum. Eşimle motosiklet üzerine tanıştık. Aslında küçük bir grupla bu organizasyonu düzenlemek istedik. Ama çok ses getirdi. Biz de bu kadarını ummuyorduk.  Motosiklet kullanırken eşimin büyük desteğini aldım. Ben her bayanın bunu yapmasını isterim” dedi. Düğün günü mecbur kaldıkları için ekipman kullanamadıklarını, normal şartlarda ekipmansız motosiklet kullanmadıklarını söyleyen Seda Bayram, “ Biz motosiklet kullanıcıları olarak, ‘aklınız ve kaskınız başınızda olsun. Araç sürücülerine de bizleri farkedin’ diyoruz” mesajını iletti. 

AMAÇ GÜZEL BİR ANI OLMASIYDI

Bir motosiklet markasının satış bayisi olan damat Bayram Aydın ise, “Isparta’da daha önce böyle bir şey yapılmadı. Bizim de aldığımız tepkiler hoşumuza gitti.  Bizim için amaç bir anı kamasıydı. Ama insanların ilgisini çekti. Güzel tepkiler aldık. Bir bayanın motosiklet kullanabileceğini Seda en mutlu gününde göstermiş oldu” dedi.

EKİPMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

 O gün mecbur kaldıkları için ekipmansız  motosiklete binmek zorunda kaldıklarını kaydeden Aydın, “Motosiklet kullanıcıları olarak, ekipmanın kaskın önemini, bunlarsız motosiklete binilmemesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu ani gelişen bir aksiyondu” diye konuştu.