Iyaşpark AVM’nin Merakla Beklenen Birinci Çekilişi Gerçekleşti

Isparta Iyaş Alışveriş Merkezleri  ve Iyaşpark AVM’de, beklenen kampanya çekilişinin ilki gerçekleşti.

Bu yıl  farklı bir kampanya uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkan Iyaş Marketleri ve Iyaşpark AVM, 01 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında yürütülen kampanyasının çekilişi ile iki kişiyi araba sahibi yaptı. Çekiliş 11 Kasım Cuma günü saat 15.00’te 2.Noter gözetiminde bölge halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Çekiliş töreni tanınan yabancı şarkıcı Soca Boy’un konseri ve imza etkinliği ile oldukça renkli geçti. Çekiliş sonunda 004577 kupon numarası ile Ahmet Nalbantoğlu ve 77422 kupon numarası ile Sultan Çelikuysal Hyundai Accent Blue 1.4 CVVT Mode Plus otomobillerin sahibi oldu.

Iyaş ve Iyaşpark AVM Yönetimi bu yıl teselli ödülleri de dağıtarak katılımcıların gönlünü kazandı. Çekiliş sonunda otomobilleri bir rakamla kaçıran, kampanyaya ilk katılan, son katılan ve en çok katılım sağlayan müşteriler tespit edilerek kendilerine de 100 TL’lik alışveriş çeki hediye edildi.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcının olduğu çekiliş kampanyasında davetliler, şans toplarını soluksuz takip etti. Topların gösterdiği rakamlar, kampanyaya katılanlar için adeta umut ifadesi oldu.

       Iyaş Marketleri ve Iyaşpark AVM’de “Her Ay Bir Araba” kampanyası umut dağıtmaya devam ediyor. 01/11/2016 - 31/12/2016  tarihleri arasında yürütülecek olan    kampanyaya da yoğun ilgi gösteriliyor.