Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi işbirliği ile Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) tekrar kampının ilki 23-29 Haziran, ikincisi ise 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Ancak 31 Temmuz’da yapılan KPSS, ÖSYM tarafından iptal edilerek yeni sınavın 18 Eylül’de yapılacağı duyuruldu. Isparta Belediyesi de KPSS adaylarına yeniden destek olabilmek amacıyla 18 Eylül’de gerçekleştirilecek sınav öncesinde son tekrar kampları düzenliyor. Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda yapılacak olan kamplarda adaylara, Tarih, Coğrafya, Türkçe, Matematik ve Vatandaşlık konuları anlatılarak, soru çözümleri gerçekleştirilecek. 

KPSS son tekrar kampları için başlayan başvurular 20 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek, dersler ise 23 Ağustos’ta başlayacak. Son tekrar kamplarına katılmak isteyenler Isparta Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan ‘www.isparta.bel.tr’ adresinden kayıt olabilecekler.  Son tekrar kampları her gün 2 ders şeklinde gerçekleştirilecek. İlk gün Tarih-Coğrafya, 24-25 Ağustos’ta Tarih-Matematik, 30 Ağustos Tarih-Coğrafya, 31 Ağustos ve 1 Eylül Tarih-Matematik, 6 Eylül Tarih-Coğrafya, 7 Eylül Türkçe, 8 Eylül Tarih-Matematik, 15 Eylül’de ise Vatandaşlık konularında ders anlatımı yapılacak, soru çözümleri gerçekleştirilecek.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha önce düzenlenen KPSS son tekrar kamplarını ziyaret ederek, adaylarla bir araya gelmişti. Belediye olarak tüm öğrencilerin yanlarında olduklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Amacımız memleketimize hizmet edecek sizin gibi arkadaşlarımızın başarılı bir sonuç alabilmesi. Bu çalışmamız sonrasında 2 fazla net yapsanız bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır. Eğitim alanında ne isterseniz biz varız” demişti.

Isparta'da Artan Muhtar Ziyaretlerine Vatandaştan Çözüm Isparta'da Artan Muhtar Ziyaretlerine Vatandaştan Çözüm