Başkanlık Sistemi tartışmalarını, siyaset sofralarına meze yapanlar, çok iyi bilmelidirler ki, bizim için milli hassasiyet taşıyan konular siyasete malzeme olmayacak kadar mühimdirler. Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş insanların aklını bulandırıcak türden açıklamalar ne ülkemize, ne davamıza fayda getirmeyecektir.

Partimizin kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü hiyerarşik çerçeve, emirlere mutlak itaatin gerektiği bir süreç içerisinde devam etmektedir. İşkencelerden yılmayan davamız, ilerleyişini Truva Atı misali bizleri içeriden kuşatmaya çalışanlar asla durduramayacaktır. Daha dün korsan kongre çığırtkanlığı yapanlar, parti içerisinde çıkaramadıkları seslerini televizyon ekranlarında yaptıkları açıklamalarla çıkarabiliyorlarla, bunu her defasında muhalefet ettikleri, arkasından atıp tuttukları MHP Genel Merkezine borçludurlar. Onları bir yerlere taşıyan, adam eden ve vekil sıfatına koyan Milliyetçi Hareket Partisidir. O halde bu yaşanan ihanet değil de, nedir?

Genel Başkanımızın teveccühüyle, daha kendi köyünden oy alamayan bürokrat, kongre sürecindeki densizliği yetmiyormuş gibi, bugün Genel Başkanımızın açıklamalarına muhalefet etmektedir. Bunların devşirme kapıkullarından hiçbir farkı yoktur. Bugün varlardır, yarın vekillik için gerekirse her partinin kapısını aşındıracaklardır. Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin öngörüsüne güveniyor ve devlet aklına uyuyoruz.

Hareketin Lideri DEVLET BAHÇELİ

hüseyin uçman ile ilgili görsel sonucu