ISPARTA’DA sıcak asfalt uygulaması ilk kez merkeze bağlı Bozanönü köyünde vaadedildiği gibi tam 10 günde tamamlandı.

Vali Şehmus Günaydın geçtiğimiz günlerde başlatılançalışmayı yerinde inceleme yapmıştı. Bozanönü köyünün Isparta ile bağlantısınısağlayan 5 km’lik yolda İl Özel İdaresi genel Sekreteri Mahmut  Zadeoğlu Genel sektreter yardımcısı Bayram Aydemir  Yol şube müdürü  İlkay özdoğan tarafından  başlatılan çalışma 10 günde tamamlandı.

Vali Günaydın asfalt çalışmasını yerinde incelemişti 

 ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, Bozanönü Köyü'ndeki asfalt çalışmalarını inceledi.

Isparta merkeze bağlı Bozanönü Köyü'nde asfalt çalışmaları bundan 10 gün önce başlatıldı. Vali Şehmus Günaydın, köyün Isparta ile bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik yolda İl Özel İdaresi tarafından başlatılan çalışmaları inceledi ve yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Günaydın, "Isparta'da ilk defa bir grup köy yolunda sıcak asfalt uygulamasına başlıyoruz. Vilayetimiz için hayırlı olsun. Tabi bu konuda bize büyük destek veren sayın milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok kısa bir süre içerisinde bütün grup yollarımızın sıcak asfalta dönmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu da tabi hem köylerimize ulaşım açısından hem de maliyet açısından bizlere büyük kolaylık ve faydalar sağlayacak. İlk uygulamaya burada başladık inşallah 10 gün içinde de yolun açılışını yapmayı planlıyoruz" demişti. O Yol bugün yani tam 10 gün sonra bitti.