Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otopark konusuna herkesin sahip çıkması gerekiğine işaret ederek, bu konuda Yeni Kapı ruhunun yakalanması gerektiğini vurguladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otopark sorununun tüm Isparta’nın bir problemi olduğunu belirterek, bu konuda Yeni Kapı ruhunun yakalanması gerektiğini vurguladı.

Bu konuda siyasilere seslenen Günaydı, şunları söyledi: “Isparta Belediyesi’nin yaptığı şeyleri takdir ve şükranla karşılaması gerekirken, adam bunu maalesef eksi yönde karşılıyor.

Hatta bunu söyleyen bir parti yönetiminin başında birisi. Bu insanlara ve Isparta’mıza birinci ve ikinci ring projelerimizin tamamlanması açısından otopark projelerinin bizim boyutumuzu aşması ve tüm Isparta’nın projesi olması lazım. Bu insanlar da böyle lüzumsuz konuşmalar yerine de daha da otopark yap, bu konuda size yardımcı olalım demeli. İl Özel İdaresi’nin eski alanı için yıllar önce başvurmuştuk. Altını otopark üstünü yeşil alan yapacaktık ama alamadık. Ama bu vizyon ve bu proje gelişsin bu projeler bizim boyumuzu aşsın istiyorum. O zaman bize orayı yap kardeşim diye ricada bile bulunurlar. Bu trafik olayı anlatılmadığı için ülkemizin tamamında trafik cinayet haline geldi. Trafiğin ülkemiz için kangren ve cinayet kadar kötü olduğunu söylüyorum. Biz bu kangrenin içinden çıkmak istiyoruz. Onun için 2 tane otopark yapmakla fazla otopark yapmış olmuyoruz. Bu konuda geri bilgilerle tenkit yaptıklarını zanneden insanlarımız var. Onlar da siyaset yaptıklarını zannediyorlar.

O ARSALARI LAKIR LAKIR VERSİNLER

15 Temmuz’da bütün partiler birleştiyse, Yeni Kapı toplantısında ben de vardım. Orada nasıl birleşildi, bu konuda da 15 Temmuz gibi bütün partiler böyle tenkiti bıraksınlar, 15 Temmuz gibi burada birleşelim. O arsaları lakır lakır versinler. O açıdan otoparkçılık çok önemli. Bunları yer yer işleyeceğiz ki biz de bütün Isparta olarak büyük boyuta ulaşacağız.

Siyasiler de tenkit ediyoruz diyerek böyle yanlış, bilgisiz konuşmalar yapmamaları gerekli. Destek vermeleri gerekir.”