. Dernek Başkanı Özbey ile Milletvekili Recep Özel belediyedeki bayramlaşma progamında biraraya gelerek randevulaşmışlardı. Milletvekili Özel, dernek ziyaretini dün gerçekleştirerek hem sözünü yerine getirdi, hem de Görme engellilerin sorunlarını dinleme imkanı bularak katılımcıların geçmiş bayramlarınıda kutlamış oldu.

Milletvekili Özel'in, özel insanlarla biraraya gelmesini değerlendiren ve bir açıklama yapan dernek başkanı M.Ali Özbey şunları söyledi:.

"Türkiye Görme Engelliler Derneģi Isparta Şubesi Ramazan Bayramı Bayramlaşmasını üyelerinin ve Sayın Milletvkilimiz Recep Özel Bey'in katılımlarıyla şube binasında yaptı.Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey hoşgeldin ve bayram tebriği konuşmasını yaparak sayın vekilimize dernek faaliyetleri ve engellilerin karşılaşmış oldukları sorunlara iliskin istek ve taleplerini dile getirdi.Sayın Vekilimiz de üyeleri itinayla dinleyerek hepsi ile tek tek ilgilendi.
Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey "Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Recep Özel Vekilimize, Ak Parti İlçe Başkanlarımıza, Memur -sen il Başkanımıza ve programa katılan Yönetim Kurulu üyelerime ve tüm dernek üyelerime teşekkür eder saygılarımı sunarım " dedi.

Hatalı park eden sürücüye tepkisi ile dikkat çekti Hatalı park eden sürücüye tepkisi ile dikkat çekti