Evinizde, ofisinizde veya apartınızda tül, fon, zebra, stor gibi perdelerinizi yıkatmak artık gözünüzü korkutmasın. Isparta’da tek makineli-mekanizmalı perde yıkama hizmeti Polatoğlu Perde Yıkamada. Siz yorulmayın; otomatik makinelerde perdenizi biz yıkayalım, siz perdelerinizi ilk günkü gibi temiz alın…
 
 
İRTİBAT İÇİN
TELEFON: 0533 258 72 32
İNSTAGRAM: polatogluperdeyikama
Pencerelerde şıklığı ile dikkat çeken stor, zebra, tül, fon gibi perdeler ev, ofis, iş yeri, okul, hastane, restoran gibi geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Özenle aldığınız perdeler kimi zaman evlerde kimi zaman da işin ehli olmayanlar tarafından yıkandığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Artık Isparta’da otomatik makineler kullanarak perde yıkama hizmeti veren bir adresi var, POLATOĞLU PERDE YIKAMA…
“Perde Yıkamada Son Nokta” sloganı ile yola çıkan Polatoğlu Perde Yıkama, makineli-mekanizmalı perdelerde yıkama hizmeti sağlıyor. Evinizdeki, işyerinizdeki, apartınızdaki tül-fon, zebra-stor, plıcell-dikey perdelerinizi otomatik makinede, el değmeden profesyonel şekilde yıkıyor. Ev, apart ve ofislerinizdeki perdelerinizi adresten teslim alan Polatoğlu Perde, yıkama hizmetini sağladıktan sonra ilk günkü ışıltısıyla tekrar yerine takıyor.
Isparta’da tek olan, makine ile perde yıkama hizmetini Ispartalılara sunan Polatoğlu Perde Yıkama, Fatih Mahallesi Toptancılar Sitesi 4506 Sokak No: 6’da hizmet veriyor.
İRTİBAT İÇİN
TELEFON: 0533 258 72 32
İNSTAGRAM: polatogluperdeyikama

Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor