Toplu sünnet programıyla başlayan programda en iyi çilek yetiştiricilerine ödül veridildi.FestivalYağlı Güreş müsabakaları ve konserlerle devam etti. Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, katılan tüm davetlilere teşekkür etti.Isparta Aksu Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu Yaz ve Bayram Şenliği programına katılan Isparta Ak Parti Milletvekili Recep Özel ile bayramlaşmak için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Isparta'da Kamyon Arkası Yazıları Yeniden Gündemde Isparta'da Kamyon Arkası Yazıları Yeniden Gündemde

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman’ın düzenlemiş olduğu Yaz ve Bayram Şenliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Küslerin barıştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği şenliğe Isparta Ak Parti Milletvekili Recep Özel de katıldı. Özel ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Isparta Ak Parti Milletvekili Recep Özel, “Aksu Belediyesi Belediye Başkanımız Veli Kahraman’ın düzenlemiş olduğu Yaz ve Bayram Şenliği programına katılım sağladık, yoğun bir katılımla gerçekleşen programda hemşehrilerimizle bayramlaştık” dedi.