Ispartalı Yönetmen Özcan Öztürk, Dizi-Film Oyuncusu Sait Genay ve Ayıp Olmaz Mı rock müzik grubu "Kafayı bi' Salladım" şarkısına Isparta'da klip çekti.

Çekimlerinin çeşitli yerlerde yapıldığı "Kafayı bi' Salladım" klibinde Sait Genay rol aldı. 

Yönetmenliğini Özcan Öztürk'ün yaptığı klip, 15 Ağustos'ta tüm müzik kanallarında yayınlanacak.

SAİT GENAY KLİPTE 'DELİ' ROLÜNDE

Herşey Çok Güzel Olacak, Devrim Arabaları, Kurtlar Vadisi, Sen Anlat Karadeniz ve Sakarya Fırat gibi yapımlarda rol alan Sait Genay Isparta'da çekilen Gül Masalı dizisinde de profesyonel oyunculuğunu ekranlara taşımayı başardı.

1970'den bu yana karakter oyunculuğunda önemli başarılara imza atan Genay, "Kafayı bi' Salladım" şarkı klibinde kekeme bir deli rolüne hayat veriyor. 

BURAK ÖNEĞİ VE ÖZCAN ÖZTÜRK'TE EKRAN KARŞISINDA

Söz ve bestesi Ayıp Olmaz Mı rock grubu Solisti Burak Öneği'ye ait olan "Kafayı bi' Salladım" şarkısının klibini, ulusal ve uluslararası yaptığı işlerle isminden sıkça söz ettiren genç Yönetmen Özcan Öztürk yine Mymoon Media ekibiyle çekti. 

Özcan Öztürk klipte kamera karşısına geçerek Sait Genay'ın oyunculuğuna eşlik etti. 
"Kafayı bi' Salladım" şarkı klibinin Görüntü Yönetmenliğini Mymoon Media şirketinden bu sefer Alper Turhan üstlendi. 

OTOSTOP ÇEKİMLERİ BU BÖLGEDE YAPILDI

Voleybolda Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu Voleybolda Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu

Burdur Tefenni ve Isparta Atabey başta olmak üzere çeşitli yerlerde çekiminin yapıldığı şarkı klibi, otostopla tatile gitmek için yola çıkan iki arkadaşın yaşadığı maceraları anlatıyor. Bu maceraya eşlik eden kekeme bir deli ve çeşitli yaşanacak olaylar ekrana yansıyor.