Ziyaret esnasında Halk Eğitimi Merkezinde bulunan Çilek Yetiştiriciliği, Giyim Teknolojileri ve Halı kurslarında denetim ve incelemelerde bulundu. HEM bünyesinde kurulacak olan Sıfır Atık Kütüphanesiyle ilgili bilgiler aldı. 
 Çilek Yetiştiriciliği kursunda eğitimciler ve kursiyerle bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Zikrullah Erdoğan, kaymakamlığın kapısının tüm halka açık olduğunu ifade ederek kursiyerlerin taleplerini dinledi. Yörenin çevresine yeni bir soluk kazandırması düşünülen kurs kapsamında kurs sonunda ekilecek arazilerin oranının artması ve vatandaşa destek olunması babında ekonomik gücü yetersiz kursiyer çiftçilerimiz için çalışma yürütülmesi adına talimat verdi ve Mayıs ayında eş zamanlı gerçekleşecek çilek ekimine kendilerinin de katılımla eşlik edeceğini bildirdi.
   Daha sonra Giyim ve Halı kurslarını ziyaret eden Kaymakam Zikrullah Erdoğan Giyim atölyesi ve minyatür halı atölyesinde ki ürünleri yerinde inceleyerek kursiyerle sohbet etti. Kaymakam Erdoğan'ın girişimleriyle kuruma kazandırılan büyük halı tezgahlarının yer aldığı atölyede ise yapılan halı, kilim, yolluk ve seccadeleri inceledikten sonra Halı tezgahının başına oturarak yapılışlarına dair bilgiler aldı.
 Halk Eğitimi merkezinde kurulacak olan sıfır atık kütüphanesinin yerini ve okulların depolarından alınan atıl trendyol indirim kodu durumdaki malzemeleri inceleyen Kaymakam Zikrullah Erdoğan, HEM Müdürü Melike Ülker tarafından Mart ayında yapılacak olan açılışa davet edildi.

Maksimum Bilgisayar İftar Saatini Sunar.. Maksimum Bilgisayar İftar Saatini Sunar..