Isparta Madeni İş Odası Genel Kurulu Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı, Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın yaptığı genel kurulda,  başkanlık görevini bırakan İsmail Uygun duygu yüklü bir konuşma yaptı. Uygun “1990 yılında yönetici olarak başladığım 1999 yılında da sizlerin desteğiyle başkanlık görevine seçildiğim, bu büyük ailede sizlere 32 yıldır hizmet etmekten hep onur ve gurur duydum. Artık, genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına görevi bırakma zamanı geldiğine inanarak, bu dönem aday olmadım. Ancak bu sizlere veda ettiğim anlamına gelmiyor. Sizlerin ağabeyi büyüğü olarak bana ne zaman ihtiyaç duyarsanız 7 24 gece gündüz yine hizmetinizde olacağım.

Sizler benim kardeşimsiniz, dostlarımsınız.  Ahde vefa sahibisiniz. Ömrümün sonuna kadar bu can bu bedenden ayrılıncaya kadar sizlerin yanında olmaya devam edeceğim.  Birlik ve beraberliğin harman olduğu Madeni İş Odamızın genel kurulunda iki aday arkadaşımız seçimlere giriyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Seçilen arkadaşımızın bizden sonra bayrağı daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Emanetin emin ellerde olacağından şüphem yoktur. Bugüne kadar bana ve yönetimlerime destek veren sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sizler için güzel işlere hizmetlere vesile olabilmişizdir. Önemli olan bu dünyada hoş bir sada bırakmak. Sizlerin teveccühüne, sevgisine layık olabildiysek ne mutlu bize. Beni her dönem sandıktan güçlü şekilde çıkarmanız zaten sizlere layık hizmetler sunduğumuzun en büyük kanıtı olmuştur” dedi. 
 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Genel kurulda üyelerin önerisiyle İsmail Uygun’a Madeni İş Odası Onursal Başkanlık görevi verildi.  Birlik Başkanı Tural da, Uygun’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Tural, konuşmaların ardından İsmail Uygun ve görevi bırakan yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi sundu. Yine vefat eden yönetim kurulu üyesi Mehmet Akekmek adına oğlu Süleyman Akekmek ve odanın emektar üyeleri Selçuk Özkan ve  Mehmet Bozdağ’a da plaket takdim edildi.

Isparta’da elektrik kesintisi (20 Nisan cumartesi) Isparta’da elektrik kesintisi (20 Nisan cumartesi)