2020 yılında Isparta'da kurulan RUNS N' ROSES koşu grubu 2022-2023 yeni sezonuna başlıyor. 2020 yılından günümüze her Çarşamba ve her Pazar günleri koşuyorlar. Tamamen gönüllü, www.betcach.com, profesyonel ruhlu amatör sporculardan oluşan koşu grubu 2 yıldır hem Isparta'nın her sokağında ve doğal alanlarında hemde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yapılan koşu ve triatlon yarışmalarında koşuyorlar.

TÜRKİYE'NİN EN GÖZDE KOŞU GRUBU OLDULAR.

2020 yılından beri Türkiye'nin gözde yarışmalarında koşan RUNS N'ROSES koşu grubu başarılarıyla göz dolduruyor. İki yıl gibi kısa bir sürede Türkiye'nin en gözde koşu gruplarından biri oldular. Isparta'yı her şehirde en iyi şekilde temsil ediyorlar.

Başarılarından bazıları;

Pandemi sürecinde birçok sanal koşuda ferdi başarılar.

İl Genclik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm yarışlarında çeşitli kürsüler.

2021 Alanya ATATÜRK Yarımaratonu Kadınlar Yaş Katagorisi 1. ve 2.

2021 MW Challenge : Triatlon Takım Yarışı Erkekler Takım 1.

Triatlon Takım Yarışı Mix Takım 1.

Duatlon Ferdi Yaş Katagorisi 3.

2021 Didim Triatlonu Erkekler 30- Yaş Katagorisi 1.

2021 Likya Yolu Ultra Trail 20K Genel Klasman Kadınlar 1.

2021 Runfire Salt Lake Ultra Trail 10K Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 2.

2021 Yalova Kivi Koşusu 10K Kadınlar Genel Klasman 1.

2021 İznik Ultra Trail 14K Genel Klasman Kadınlar 1

2021 Uludağ Ultra Trail : 6K Genel Klasman Kadınlar 1.

16K 40 Yaş Altı Kadınlar 1. Ve 3.

Tural kadın çalışanlarla bir araya geldi Tural kadın çalışanlarla bir araya geldi

2021 Frig Ultra 12K Genel Klasman Kadınlar 1.

12K Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 2.

12K Kadınlar 40+ Yaş Katagorisi 2.

2021 AvşaYarımaratonu Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 1.

2021 Bodrum Yarımaratonu: 10K Genel Klasman Kadınlar 1.

2021 Antalya Ultra Trail : 32K Kadınlar Genel Klasman 3.

32K Erkekler 40+ Yaş Katagorisi 3.

12K Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 3.

2022 MW Challenge : Triatlon Ferdi Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 3.

Triatlon Takım Yarışı Mix Takım 1.

Triatlon Takım Yarışı Kadınlar 2.

Triatlon Takım Yarışı Erkekler 3.

2022 Konya Yarımaratonu Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 3.

2022 İznik Ultra Trail 35K Erkekler 35- Yaş Katagorisi 2.

Gelibolu TriatlonuDuatlon Ferdi Erkekler 30- Yaş Katagorisi 2.

2022 Sapanca Ultra Trail 13K Kadınlar Genel Klasman 1.

2022 Latmos Ultra Trail 17K Kadınlar 40- Yaş Katagorisi2.

2022 Uludağ Ultra trail: 16K Kadınlar 40- Yaş Katagorisi 2.

Koşucuları yarışma esnasında kendilerine destek olmak için bağıran " ISPARTA! RUNS N'ROSES harikasınız! Sizi çok seviyoruz" sözleriyle motive oluyorlar. Ekip kurucularından ve kaptanlarından Ayhan Karadağ ve Mehmet Gürel "Türkiye'nin çeşitli noktalarında yarışmaktan çok mutluyuz. Sevgi ve saygı çerçevesi içinde bir aradayız. Büyük bir aile olduk. Her geçen gün kendimizi geliştirerek başarılarımızı arttırmak istiyoruz. Isparta'dan tüm Türkiye'ye açıldık. Türkiye'de bizi tanımayan kalmadı. Hedefimiz Dünya çapında da ismimizi ve başarılarımızı duyurmak." olarak yeni sezonda dileklerini ilettiler.

KALİTE VE BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR.

RunsN'Roses koşu grubu ticari ve kar amacı gütmeyen bir topluluk olarak var olmaya devam edecek. Koşuları ve etkinlikleri herkese açık ve ücretsiz. Ekiplerine hayatına sporu ve koşuyu katmak isteyen, ev hanımından emeklisine, öğretmenden öğrenciye, doktordan akademisyene bir çok meslek gruplarından katılımcılarla herkese açık etkinlikler düzenliyorlar.

Koşu grubu olarak her faaliyetlerini uzman antrenörler eşliğinde yapıyorlar. Milli Atlet Derya DEMİRAL, Triatlon Antrenörü Ayhan Karadağ, Pilates Eğitmeni Çiğdem ALPOĞUZ, Fitnes Antrenörü Tolga YÜCEL, Tenis Antrenörü Ahmet Erdem ÇAKIR ve Yoga Eğitmeni Damla BAYBORA eşliğinde ve eğlenceli hale getirerek icra ediyorlar.

Milli Atlet Derya DEMİRAL, " Ekibimiz antrenmanlarını özveri ve disiplin içinde yapıyor. Profesyonel bir ruhla herkese destek olmaya çalışıyoruz. Koşu ve Triatlonbranşlarını arkadaşlarımıza sevdirmeye ve tanıtmaya çalışıyoruz. Antrenör arkadaşlarımızla birlikte birçok branşta da antrenman yapıyoruz. Bütün bunları yaparken çok eğleniyoruz. Ekibimizin her koşucusu pırlanta değerinde insanlar. Kalite bizi bir araya getirdi. Başarı ardından geliyor zaten. Birbirimize değer katıyoruz. Güzel insanların bir araya gelmesi tesadüf değil. 2022-2023 yılında daha da başarılı bir ekip olarak iz bırakmaya devam edeceğiz." dedi.

Isparta'nın Beslenme ve Diyetisyenlik konusunda en iyilerinden biri olan Uzman Diyetisyen Gizem GÖK ile birlikte çalışıyorlar. Aynı zamanda ekibin koşucularından olan Gizem GÖK "Antrenmandan beslenmeye kadar harika bilgi birikimi ve tecrübeye sahip bir ekiple beraber çalışmaktan ve koşmaktan mutluyum. Koşucu arkadaşlarıma kendi alanımda destek vermeye ve paylaşım yapmaya devam edeceğim. Bu ailenin bir parçası olmak çok güzel." dedi.

ADIM ADIM YOL ALIYORUZ!

Birkaç kişi ile koşmaya başladılar. Her geçen gün büyüyerek 80' in üzerinde koşucuları ile antrenmanlar ve etkinlikler yapıyorlar.

Ekip kurucularından ve kaptanlarından Hüseyin Tunçmen ve Kamil Gültepe " Adım adım yol aldık. Isparta'yı sportif her alanda tanıtıyoruz. Global ve Ulusal spor markalarıyla işbirliği içindeyiz. Bu işbirlikleri ile ekibimize daha iyi şartlarda spor yapma imkanı tanımaya çalışıyoruz. Adım adım yol alıyoruz. Isparta İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yakın temas içindeyiz. Belediye ve Valilik tarafından da desteklenmek, ilimizin önde gelen markalarını da yanımızda görmek isteriz.

2022-2023 sezonu için güzel projelerimiz var. Harika işlere imza atmak için sabırsızlanıyoruz." dediler.

Koşularını  @runsnrosessInstagramhesabindan takip edebilir ve katılabilirsiniz.

Sporla kalın.