Isparta

Isparta’da derneğe kumar baskını: 4 kişiye binlerce lira ceza yazıldı

Isparta’da 172 işyerine baskın yapıldı. Kutlubey Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte ise kumar oynandığı tespit edildi.

Abone Ol

Isparta’da faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı tespit edildi. Söz konusu dernekte kumar oynayan 4 şahsa 16.220 TL para cezası uygulanarak, 1 şahsa kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapıldı.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince, 11-18/11/2023 tarihleri arasında ilimizde faaliyet gösteren 172 işyerine yapılan denetlemede;

* 4 işyerine kapalı alanda sigara içilmesine müsaade etmekten,

* 1 işyerine ruhsat dışı faaliyet göstermekten,

* 1 işyerine kapanış saatlerine riayet etmemekten tutanak düzenlenmiş olup gereği için ilgili kurumlarla yazışma yapılmıştır.

Kutlubey Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte yapılan kontrollerde, kumar oynandığı tespit edilmiş, kumar oynayan 4 şahsa 16.220 TL para cezası uygulanmış, 1 şahsa kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapılmış ve 2.200 TL para ele geçirilerek mülkiyeti kamuya geçirilmiştir.

Suç ve suçlularla mücadelemiz 7 gün 24 saat esasına göre kesintisiz devam edecektir” denildi.

Emniyet Bülteni