TEKNOLOJİ

Katlanabilir iPhone için fazla beklemeyebiliriz Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X'in ardından katlanabilir ekranlı telefon konusunda gözlerin çevrildiği...

Abone Ol

Bazı tasarım firmaları bunlarla ilgili demo görseller de tasarladı. Lansmanın 2021 tarihinde gerçekleşeceği de söylentiler arasında. Apple FaceID teknolojisinde olduğu gibi, önce rakiplerinin piyasaya girmesini bekliyor. Daha sonra o teknolojiyi benimseyerek, rakiplerinin yapamayacağı şekilde yaygınlaştırarak öne çıkmaya çalışan bir firma. Böylece o teknolojinin düzgün çalışmasını sağlamak için bir zaman kazanmış oluyor.

Bu nedenle yaygınlaşan katlanabilir ekranlı telefonların piyasaya bir bir çıkmasının ardından, Apple tarafının Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdığını görüyoruz.

Şu anda piyasada bulunan Samsung Galaxy Fold, Huawei Mate X ve Motorola Razr modelleri yüksek fiyatlarıyla kullanıcılarla buluşuyor. Apple böyle bir modelle piyasaya girdiği zaman fiyatının çok yüksek olacağını, rakiplerinin ise fiyatlarının o zamana kadar düşeceğini de biliyor. Bu da Apple için zor bir durum olarak görülüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur