TÜRKİYE

Konsept Çankaya'da Kalmak Ayrıcalıktır

Abone Ol
Ankara günlük kiralık ev deyince akla gelen ilk yerlerden biri olmayı hedefleyen ve tüm çalışma planını bu doğrultuda organize eden Konsept Çankaya, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle kısa sürede bu sektörde adını sağlamlaştırmıştır.
Konsept Çankaya Evleri
Ankara günlük kiralık ev denilince genel olarak şehir dışından iş için Ankara’ya gelen insanların ağırlıklı olarak kullanacağı ev tipleri akla gelmektedir. Bunun dışında Ankara’ya gezmek için gelen aileler veya toplu halde kalmak isteyen arkadaş grupları da günlük kalacak yer bulmak için arayış içindedirler. Her türden insan profilinin ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Konsept Çankaya, 1+0 dan 4+1 e kadar pek çok seçeneğe dair alternatifler bulundurmaktadır.
Konsept Çankaya Evlerinde Bulunan Hizmetler
Ankara günlük kiralık ev ihtiyacına 33 ev ile yardımcı olan Konsept Çankaya, kalitesinden ödün vermeden zamanla büyümeyi planlamaktadır. Mevcut olan tüm evlerinde konforu ve memnuniyeti ön planda tutmaları sebebiyle kısa sürede adından oldukça fazla söz ettirmeleri başarılarının en büyük göstergeleri olarak bilinmektedir.
Her birini farklı konseptler ve farklı isimler ile gruplandıran ve bu gruplandırmaları yaparken şıklığı ön planda tutan Konsept Çankaya, her evin içerisinde mutlaka kullanışlı bir mutfak, oturma grubu, yatak, saç kurutma makinesi, buzdolabı ve sınırsız internet hizmetlerini ücretsiz olarak müşterilerinin hizmetlerine sunmuşlardır.
Evin lokasyonuna göre birçok evde açık otopark ve balkonda bulunmakta, bunlarla beraber evlerin tamamının merkezi ve ulaşımı kolay yerlerde olmasına dikkat etmişlerdir. 1 haftadan fazla kalacak müşteriler için özel bir ulaşım hizmeti de bulunmaktadır.
Konsept Çankaya Evleri Ödeme Koşulları
Ankara günlük kiralık ev sektöründe güvenlik önlemleri ile de adından söz ettiren Konsept Çankaya, her evin müşterisi ve içinde kalacak herkes ile tek tek sözleşme imzalamaktadır. Müşteri güvenliğini ön planda tutan ve bu sebeple evlerin dışını 7/24 kamera ile gözetleyen Konsept Çankaya, ödeme konusunda da müşterilerine bazı kolaylıklar sağlamaktadır.
Yardımsever ekibi ile 7/24 telefonla ulaşılabilmesi sebebiyle de tercih edilen Konsept Çankaya evlerinde ödemeler kredi kartıyla, mail order sistemi ile veya paypal ödemeleri ile kabul edilebilmektedir. Pek çok evde bulunmayan fatura verme sistemi ise Konsept Çankaya için ilk günden beri vazgeçilmez bir kuraldır.