Isparta

Maskeli Hırsızlar Yakalandı

Abone Ol

 
ISPARTA'DA bir marketin kasiyerlerine silah doğrultarak kasadaki Bin 430 TL parayı çalarak kayıplara karışan yüzleri maskeli 2 şüpheli polisin güvenlik kameralarından yaptığı inceleme sonucunda yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay geçen 18 Aralık Günü Yenice Mahallesi 112 cadde üzerinde bulunan markette saat.21.00 sıralarında meydana geldi. Yüzlerinde maske, ellerinde eldiven ve boyunlarında atkı bulunan şüpheliler D.Ç (19) ve U.B. (19) marketin kapanış saatine yakın içeri girerek mağazada bulunan 2 bayan kasiyere silah doğrultarak kasadaki paraları istedi. 2 bayan çalışan kasanın açılmayacağını söylemesi üzerine şüphelilerden biri ürün alarak cihaza okutması sağladıktan sonra kasayı açtırdı. Daha sonra kasadaki Bin 430 TL parayı alan şüpheliler park ettikleri motor ile olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştılar.

Daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntüleri incelemesinin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 2 şüphelilerden biri Davraz Mahallesi'nde biri de Dere Mahallesi'deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülerek ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildiler.

Öte yandan polisin yaptığı incelemelerde ise şüphelilerin olaydan 2 gün önce markete keşif amaçlı girdikleri tespit edildi.